İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İskele'nin altyapısı güçlendiriliyor

İskele'nin altyapısı güçlendiriliyor

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele kent merkezinde ve Civisil sosyal konutlar bölgesinde devam eden altyapı çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 22/11/14 14:40
okuma süresi: 2 dak.
İskele'nin altyapısı güçlendiriliyor
A- A A+

Sadıkoğlu: Yılların ihmalini gideriyoruz, amacımız tarafsız ve tüm belde halkını kucaklayacak kaliteli yaşam alanları yaratmak.

İskele Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, İskele Belediyesi'nin kentin alt yapısını güçlendirmek hedefiyle yürütmekte olduğu çalışmalar yaklaşık 2 aydır aralıksız olarak devam ediyor.

İskele Belediyesi proje yönetim biriminden yapılan açıklamaya göre; ulaşım, kentsel dönüşüm, çevre ve sosyal projelerin 'gelecek için kaliteli yaşam' adına 4 yıllık programın hazırlanmasının yanı sıra kentin görünmeyen eksikliği olan altyapısının da çağdaş standartlarda yenilenmesinin hedeflendiği ve bu kapsamda 2 noktada süratle çalışmaların devam ettiği bilgisi verildi.

Altyapı çalışmaları hakkında bir açıklama yapan İskele Belediye başkanı Sadıkoğlu;

İskele Belediye sınırları içerisinde her alanda olduğu gibi altyapıdaki ihmallerin de bu dört aylık kısa dönem içerisinde programlı ve çağdaş standartlara uygun şekilde giderilmeye başlandığını ifade etti. Ayrıca, İçme suyu, yağmursuyu drenaj, havai telefon hatlarının yer altına alınması, yeni su kuyularının açılması ve yaya kaldırımları gibi altyapı yatırımlarının diğer çalışmalar gibi gözle görülmediğini, ancak bu dönemde yapılacak bilinçli yatırımlarla İskele'nin altyapısı en iyi kentlerden biri haline geleceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.