İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İskele Belediyesi, Evde Sağlık Hizmetleri uygulamasını başlattı

İskele Belediyesi, Evde Sağlık Hizmetleri uygulamasını başlattı

İskele Belediyesi Sosyal Sorumluluk Kapsamında Evde Sağlık Hizmetleri'nin İlkini İskele Belediyesine bağlı Boğaziçi köyünde başlattı.

Yayın Tarihi: 07/01/15 18:49
okuma süresi: 2 dak.
İskele Belediyesi, Evde Sağlık Hizmetleri uygulamasını başlattı
A- A A+

Evde sağlık hizmetine ihtiyaç duyan hasta, engelli ve yaşlılara ulaşılması, hasta ve yakınlarının, sahip olduğu hastalıkların hakkında eğitim ve kendilerine yeterli hale getirilmesi sağlanması.

İskele Belediye Başkanı Hasan SADIKOĞLU konuşmasında; Bilinçsiz sağlık uygulamaları ile oluşabilecek komplikasyonların önlenmesi ve hastalık seyrinin ağırlaşmasının engellenmesinin sağlanması amacıyla İSKELE BELEDİYESİ VE PHYSIOART işbirliği yapıldı.

İskele Belediyesine bağlı tüm köylerde İhtiyaç sahibi ve mağdur hastalar,

Hastanede yatmayı gerektirecek şekilde tıbbi tedavisi ve bakımı gereken hastalar,

Herhangi bir tedavi gerektirmeyen ancak kendilerine bakamayacak,

Günlük aktivitelerini tek başlarına yapamayacak durumda bakıma muhtaç kişileri,

Başvuru sonrası ihtiyacı evde sağlık hizmetleri sosyal çalışma personeli tarafından onaylanan kişilere hizmet sağlanması. Olduğunu dile getirdi.

SADIKOĞLU; " Yüzünüzdeki Tebessüm, Huzur ve Hayır Dualarınız " bizler için yeterli, sizlerin mutluluğu, yüzlerinizin gülümsemesi bizlerin mutluluğu olacaktır. Diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.