İSKELE
okuma süresi: 3 dak.

İskele Belediyesi'nden minik öğrencilere yeni yıl hediyesi

İskele Belediyesi'nden minik öğrencilere yeni yıl hediyesi

İskele Belediyesi; İskele Şehit İlker Karter İlkokulu, Yuvam Anakucağı, Maarif Anaokulu, Boğaziçi İlkokulu ve Aygün Anaokulu 'nda eğitim gören öğrencilere yeni yıl hediyesi dağıttı.

Yayın Tarihi: 31/12/15 12:08
okuma süresi: 3 dak.
İskele Belediyesi'nden minik öğrencilere yeni yıl hediyesi
A- A A+

Minik öğrenciler ile bir araya gelen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'na Müdür Vekili Tahir Musalar, Halkla İlişkiler ve Kültür Sanat Sorumlusu Fatma Kalfaoğlu ile Başkan Asistanı Okşan Güllü de eşlik etti. Sadıkoğlu, hediye dağıtımı sırasında hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin yeni yılını kutladı.

SADIKOĞLU'NDAN YENİ YIL MESAJI:

"İSKELE VE BELDELERİMİZ 2016'DA BUGÜNDEN DAHA İLERİYE TAŞINACAK"

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu bir de mesaj yayınladı. Mesajında İskelemiz bugün, dünden daha ileride, gelişmiş ve modern yapıya kavuştu. Yarın da bugünden daha ileriye taşınmış olacaktır diyen Sadıkoğlu, devamında ise şunlara yer verdi: "Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlar ve beklentilerle 2016 yılına giriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren İlçemiz ve beldeleri için canla başla çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Üstlendiğimiz görevin; görev ve sorumluluğun bilincinde olup, önümüze çıkan tüm engelleri aşmak için var gücümüz ile mücadele ettik. Tek gayemiz İskele ve belde halkımızın refah içerisinde huzurlu bir yaşam sürmesidir. Nitekim bunu da başardığımıza inanıyorum."

Tüm insanlığın barış içerisinde yaşadığı, haksızlıkların olmadığı, tüm çocuklarımızın yüzlerinin güldüğü bir hayat hepimizin umudu. Huzur ve barışın öncelikle ülkemiz ve insanlık onuruna yakışır biçimde hazırlanması için hepimize görevler düşmektedir. Bilmenizi isterim ki; 7'den 70'e tüm vatandaşlarımıza en iyisini sunmak için ben, meclis üyelerimiz ve tüm personelimiz canla başla çalışıyoruz. İskele Belediyesi birçok ilki başarmanın mutluluğu içerisinde çalışmalarına her gün bir yenisini daha ekleyerek yoluna devam ediyor. İskelemiz bugün, dünden daha ileride, gelişmiş ve modern yapıya kavuştu. Yarın da bugünden daha ileriye taşınmış olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli halkımız başta olmak üzere KKTC ve tüm dünya halklarının yeni yılını kutluyor, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.