İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İskele Festivali'nde "Çocuk Şöleni" düzenlendi

İskele Festivali'nde "Çocuk Şöleni" düzenlendi

İskele Belediyesi'nin düzenlediği 48. İskele Festivali kapsamında "Çocuk Şöleni" yapıldı.

Yayın Tarihi: 09/07/16 14:02
okuma süresi: 2 dak.
İskele Festivali'nde "Çocuk Şöleni" düzenlendi
A- A A+

İskele Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, dün akşam İskele Açık Hava Kültür Merkezi'nde yer alan Çocuk Şöleni "Tüm Çocuklar Tatlıdır" sloganıyla gerçekleştirildi.

Çocuk Şöleni'nde ücretsiz yüz boyama etkinliğinin yanı sıra İskele Belediye Tiyatrosu da 2 ayrı oyun sahneledi.

Sahneye ilk olarak Nev Çocuk Fitness ekibi çıktı. 6-8 ve 9-14 yaş grubunu içeren çocuk fitness ekibi, gösterilerini sundu. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu gösterinin sonunda Nev Çocuk Fitness Eğitmeni Neval Çelebioğlu Akgürgen'e plaket takdim etti.

Gecede İskele Belediye Tiyatrosu da 2 ayrı gösteri sundu. Belediye personeli Ebru Kırmızı ile Bilal Dericioğlu'nun yer aldığı pandomim gösterisinin ardından İskele Belediye Tiyatrosu ekibi geleneksel Türk gölge oyunu Karagöz Hacivat oyununu sahneledi. Burkay Uzun ve Yaşar Kansu'nun aynı sahneyi paylaştığı gösterilere İskele Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Sami Yakar imza attı.

Şarkıların da söylendiği gecenin sonunda İskele Belediyesi tarafından tüm çocuklara hediyeler dağıtıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.