İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

Küçük: "UBP her gün istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor"

Küçük: "UBP her gün istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor"

Bir süre önce Ulusal Birlik Partisi (UBP) ile birleşen Özgürlük ve Reform Partisi (ÖRP)'nin İskele, Büyükkonuk ve Dipkarpaz belediyelerindeki 5 belediye meclis üyesi de düzenlenen törenle UBP geçti.

Yayın Tarihi: 26/01/13 12:44
okuma süresi: 2 dak.
Küçük: "UBP her gün istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor"
A- A A+

UBP İskele ilçe binasında gerçekleştirilen rozet takma törenine, Başbakan İrsen Küçük de katıldı.

Törende konuşan UBP İskele Milletvekili ve İlçe Başkanı Ali Rıza Usluer, kapatılan Özgürlük ve Reform Partisi'nden Ulusal Birlik Partisi'ne geçen 5 meclis üyesine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

ÖRP'den UBP'ye geçen İskele Milletvekili Mustafa Gökmen de, kendisinin ideolojik olarak UBP'nin görüşlerini benimsediğini, siyasette küçük bir parti olarak mücadele vermelerinin doğru olmadığını söyledi.

UBP Genel Sekreteri Fuat Namsoy da, yeni gerçekleştirilen üyelik ve bütünleşmenin partiye ve millete hayırlı olmasını diledi.

KÜÇÜK

Başbakan İrsen Küçük ise, Ulusal Birlik Partisi'nin her geçen gün istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini kaydetti.

Başbakan Küçük, Türkiye ile imzalanan ekonomik programın önemine de değinerek, asrın projesi olarak nitelendiren su projesinin hayata geçmesiyle birlikte musluklardan temiz ve kaliteli suyun akacağını dile getirdi.

Ülkede devam eden yatırımlardan bahseden Küçük, altyapıya büyük önem verdiklerini, hükmet olarak ülkenin her yerine eşit hizmet götürmeyi amaçladıklarını söyledi.

Küçük, "Çalışmalarımız ada sathındadır" diyerek, kırsal kesim arsa dağıtım projesinin de devam ettiğini belirtti.

Ülkeye sahip çıkmak ve daha ilerilere taşımak için çalıştıklarını anlatan Küçük, "Her gün büyüyen ve gelişen partimiz, iki siyasal partinin katılımı ile bir o kadar daha güçlendi" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından ÖRP'den UBP'ye geçen meclis üyelerine rozetleri takıldı.

Bu akşam da Bahçeli köyünde düzenlenecek törenle UBP'ye yeni katılımlar olacağı bildirildi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.