GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

"İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı" Güzelyurt'ta sahnelendi

"İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı" Güzelyurt'ta sahnelendi

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla Güzelyurt Belediyesi ile Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları ortak bir organizasyon gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 28/03/14 12:57
okuma süresi: 2 dak.
"İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı" Güzelyurt'ta sahnelendi
A- A A+

Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti Devlet Tiyatroları'nın "İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı" adlı traji komik oyun dün akşam Güzelyurt Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

Berkay Tulumbacı'nın sahnelediği tek kişilik oyun üniversite mezunu bir gencin iş bulamaması nedeniyle yaşadığı ruhsal problemleri ele alıyor. İş bulmak için birçok mülakata girdiği halde iş bulamayan genci canlandıran Kıbrıslı Türk oyuncu Berkay Tulumbacı büyük bir performans sergiledi. İki perdelik oyun izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Oyunu Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur, DP Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Müdürü Hakan Yozcu, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda sanatsever izledi.

Oyunun sonunda Güzelyurt Belediye Başkanı oyunun yönetmeni Elif Erdal ve oyuncu Berkal Tulumbacı'ya teşekkür plaketi takdim ederek, TC Devlet Tiyatrosunu tebrik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.