GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Yayla ve Serhatköy, Osman Bican'ı kucakladı

Yayla ve Serhatköy, Osman Bican'ı kucakladı

CTP Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Osman Bican ve beraberindeki CTP'li heyet, Yayla ve Serhatköy'ü ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 12/04/14 17:00
okuma süresi: 2 dak.
Yayla ve Serhatköy, Osman Bican'ı kucakladı
A- A A+

CTP'den verilen bilgiye göre, Yerel seçim yarışına erken başlayan Osman Bican, gittiği her yerde halkımızın büyük ilgi ve desteğini aldı. CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, milletvekili Hüseyin Erçal ve diğer parti yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde ülke sorunlarının yanında, hükümet uygulamaları ve belediye konuları görüşüldü.

OSMAN BİCAN: GÜZELYURTLULARIN BAŞKANI OLACAĞIM

16 yıldır Güzelyurt'ta başkanlık yapan Özçınar'ın bugüne kadar sadece UBP'lilerin başkanı gibi davrandığını, her icraatında partizanlığı öne çıkardığını, her seçimde belediyeyi UBP'nin finansörü gibi kullandığını ifade eden Bican, seçildiği taktirde tüm Güzelyurtluların başkanı olacağını söyledi.

Güzelyurt Belediye sınırları içindeki herkese eşit hizmet vereceğini, merkez ile köyler arasında ayırım yapmayacağını ifade eden Osman Bican, aciliyet sırasına göre yöre halkının sorunlarını en adil biçimde çözeceğini dile getirerek, yurttaşlardan destek istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.