GÜZELYURT
okuma süresi: 3 dak.

CTP-BG, Güzelyurt'ta miting düzenledi

CTP-BG, Güzelyurt'ta miting düzenledi

CTP-BG bölge mitinglerine devam ediyor.

Yayın Tarihi: 25/06/14 12:26
okuma süresi: 3 dak.
CTP-BG, Güzelyurt'ta miting düzenledi
A- A A+

Akşam üzeri Serhatköy'de toplanan yüzlerce CTP'li ve sempatizan arabalarını süsleyerek Serhatköy, Zümrütköy, Akçay, Bostancı, Güzelyurt parkurunda konvoy yaparak İnönü Meydanı'nda toplandı. Çağla Oytaç ile Eliz Volkan'ın sunumları ile başlayan gecede Güzelyurt ve Lefke adayları coşkulu kalabalığa seslendi. Etkinlikte Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Genel Sekreter Kutlay Erk ve bölge milletvekilleri ile çok sayıda parti yöneticisi yer aldı.

YORGANCIOĞLU: GÜZELYURT VE LEFKE ARTIK CTP'Lİ BAŞKANLARIN YÖNETİMİNDE

CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu halka seslenerek artık Güzelyurt ve Lefke Belediyelerinin CTP'li başkanlar tarafından yönetileceğinin müjdesini verdi. Halkımızın ülkemizde yaşananları iyi takip ettiğini, CTP'li belediye başkanlarının başarılarını gördüğünü ifade ederek, bu seçimde birçok belediyede yönetim için CTP'li adayları görevlendireceğini söyledi. Güzelyurt ve Lefke'nin de artık yıldızlı belediye olma hakkı olduğunu söyleyen Yorgancıoğlu, halkımızın desteğinin sürekli olmasını istedi. Alanda hazır bulunan Bakan ve Milletvekillerinin de sahneye çağrılması ile oluşan müthiş tablo konfetiler altında parlayan yıldızlar halinde coşkulu kalabalıkla birlikte bir yumak oluştu.

OSMAN BİCAN: BELEDİYECİLİK HİZMET İŞİ, HİZMET BİZİM İŞİMİZ

''Bican Başkan'' sloganları ile sahneye çıkan Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican miting alanında toplanan heyecanlı kalabalığa hitap ederek belediyeciliğin hizmet işi, hizmetin de CTP'nin işi olduğunu söyledi. Konuşması alkışlar ve sloganlarla sık sık kesilen CTP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican yurttaşlara partizanlıktan uzak, eşit ve adil, katılımcı anlayışla yürütülecek, hesap ve kitaba dayalı bir yönetim sözü vererek destek istedi. Projelerini de tek tek sıralayan Osman Bican nasıl bir Güzelyurt hayal ettiğini anlattı.

AZİZ KAYA: BELEDİYE YALAN DOLANLA DEĞİL CİDDİYETLE YÖNETİLİR

CTP Lefke Belediye Başkan Adayı Aziz Kaya ve ekibi de sahneye davet edilerek takdim edildi. CTP Lefke Belediye Başkan adayı Aziz Kaya yaptığı konuşmada bir belediyenin yalan dolanla değil, ciddiyetle yönetilmesi gerektiğini söyleyerek Lefke halkının bu kez buna göz yummayacağını söyledi. Lefke'nin özlemini çektiği hizmete kavuşmasına çok az kaldığını belirten Kaya, "Artık Lefkelerinin kandırılmasına müsaade etmeyeceğiz, halkımızla birlikte 29 Haziran'dan sonra temiz ve yeni bir sayfa açacağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.