GÜZELYURT
okuma süresi: 3 dak.

Sivil Toplum Platformu Özçınar'a tam detsek belirtti

Sivil Toplum Platformu Özçınar'a tam detsek belirtti

Güzelyurt Sivil Toplum Platformu Güzelyurt Belediye Başkanı ve UBP Güzelyurt Başkan adayı Mahmut Özçınar ile Belediye Meclis üyesi adaylarıyla bir toplantı gerçekleştirerek, Özçınar ve ekibine tam destek belirtti.

Yayın Tarihi: 26/06/14 14:25
okuma süresi: 3 dak.
Sivil Toplum Platformu Özçınar'a tam detsek belirtti
A- A A+

Dün akşam Bel-Sen Lokali'nde gerçekleşen toplantıda Belediye başkanı ve başkan adayı Özçınar projelerini Sivil Toplum Platformu üyelerine anlattı.

Tanıtım Filmi Sivil Toplum Platformu tarafından büyük ilgi ile izlendi.

Toplantıya Güzelyurt Yaşam Derneği, Sağlıklı ve Onurlu Yaşam Derneği, Narenciye Kesim Ekipleri Birliği, Bel-Sen, Uyuşturucu ile Mücadele Derneği, Ak-Der, Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü, Güzelyurt Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği, GÜSAD, Kuzey Kıbrıs Narenciye Üreticiler Birliği ve Kıbrıs Kadınlar Birliği'nin temsilcileri katıldı.

Sivil Toplum Platformu Sözcüsü Şinasi Özdeş toplantıda yaptığı konuşmada Sivil Toplum Platformu olarak davetlerine icabet etmelerinden dolayı Güzelyurt Belediye Başkanı ve UBP Başkan adayı ile meclis üyelerine teşekkür etti.

Özçınar ve ekibinin tanıtım çalışmalarını izleme fırsatı bulduklarını belirten Özdeş, bu projelerin kentin ticari hayatına ve gelişimine katkı sağlayacağına dikkat çekti. Sivil Toplum Platformu olarak Özçınar ve ekibine destek belirten Özdeş kente yapılacak değerler konusunda Özçınar'ın yolunun açık olmasını ve projelerin ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Güzelyurt Belediye Başkanı ve UBP Başkan Adayı Özçınar da yaptığı konuşmada kendisine, ekibine ve projelerine Sivil Toplum Platformu'nun destek verecek olmasından gurur ve onur duyduğunu belirterek, bu desteğin kendilerine moral ve motivasyon olacağını söyledi.

Kentin ve insanların sorunlarını iyi bildiklerine dikkat çeken Özçınar, kent için en iyisini yapma gayreti içinde çalışacaklarını vurgulayarak, kentin altyapı sorunlarının büyük ölüde çözümlendiğini söyledi. Yeni bir vizyonla kentin çehresini değiştirecek projelerle yola çıktıklarını ve halka güvendiklerini kaydeden Özçınar Sivil Toplum Platformuna kent ile ilgili yeni bir müjdesini de açıkladı. İlçe genelinde bulunan Lefke Avrupa Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi dışında üçüncü bir üniversitenin daha müjdesini verdi. Kurulacak vakıf üniversitesine dün yapılan Belediye Meclis toplantısında oybirliği ile destek kararı çıktığını belirten Özçınar, 5 bin öğrenci hedefi ile kurulacak üniversiteye arazi konusunda Belediyenin destek vereceği ve bunun Belediye Meclisi'nde oy birliği ile onaylandığını belirtti.

Özçınar aynı kararda Güzelyurt Belediyesi tesis ve işletmelerinin yapılacak protokolle üniversitenin yararlanmasının sağlanacağını da belirtti..

Özçınar Kentin yapı ve çehresini değiştirecek projelerde ihtiyaç duyulan radikal kararların alınabilmesi için, güçlü bir Meclis yapısı için Sivil Toplum Platformu'ndan tam destek isteyerek tanıtım kitapçığında bulunan projeleri aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.