GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü Özçınar'a teşekkür etti

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü Özçınar'a teşekkür etti

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü bugün saat 11.30'da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı makamında ziyaret ederek, Özçınar'a teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 28/08/14 14:42
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü Özçınar'a teşekkür etti
A- A A+

Kulüb Başkanı Peran Besim, bu yıl 4-20 Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Güzelyurt Portakal Festival'inde 16 gün boyunca stand kurarak gelir elde etmelerine olanak sağlayan Güzelyurt Belediye Başkanına teşekkür etti. Güzelyurt Belediyesi'nin Kulübün her zaman yanında olduğuna dikkat çeken Besim, Festivalde kurulan stanttan iyi bir gelir elde ederek amaçlarına ulaştıklarını söyledi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü üyelerinin göstermiş olduğu çalışmanın güzel bir örnek olduğunu belirterek, kulübün hayır işi yaparak insanlara, kurum ve kuruluşların eksikliklerini giderdiklerini belirtti. Üyelerin özveri, zaman ve çaba isteyen bir görevi olduğuna işaret eden Özçınar Kulüb yönetimini yürekten kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.