GÜZELYURT
okuma süresi: 4 dak.

Kepez Belediye Başkanı Güzelyurt'u gezdi

Kepez Belediye Başkanı Güzelyurt'u gezdi

Temaslarda bulunmak amacıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bulunan Antalya Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü 15 Eylül Pazartesi günü saat 18.00'da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı makamında ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 17/09/14 14:49
okuma süresi: 4 dak.
Kepez Belediye Başkanı Güzelyurt'u gezdi
A- A A+

Ziyarette Tütüncüye, KKTC Antalya temsilcisi Münür Korman, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip Akdeniz belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin İnce eşlik etti.

HAKAN TÜTÜNCÜ

Hakan Tütüncü ziyarette yaptığı konuşmada Güzelyurt'ta olmaktan ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı makamında ziyaret etmekten duyduğu mutluluğu ifade etti.

Özçınar'ın tanıştığı ilk günden bu yana çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Tütüncü, başarılı bir belediye başkanı profili çizdiğini belirti ve bunun da bölgeye yaptığı yatırımlardan anlaşıldığını söyledi.

Özçınar'ı başarılarından dolayı yürekten kutlayan Hakan Tütüncü, Özçınar'ın çalışma heyecanı ile Güzelyurt'a daha birçok hizmeti götüreceğine olan inancını belirtti.

Antalya Kepez Belediye Başkanı Tütüncü aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı olarak Anavatan ile Yavruvatan arasında belediyecilik alanında iyi ilişkiler, karşılıklı yardımlaşma ve tecrübe paylaşımını gerçekleştirmek istediklerini de belirtti

MAHMUT ÖZÇINAR

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da konuşmasında Beyarmudu ile kardeş belediye olan Antalya Belediyesi'nin başlatmış olduğu sıcak ilişkilerin devam etmesinden ve Hakan Tütüncü'yü kentte görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yerel yönetimlerin öneminden bahseden Özçınar, belediyelerin kardeşlik ilişkileriyle tecrübe paylaşımının çok önemli olduğunu ve bu yönde yürütülen ilişkilerin sosyal ve kültürel alanda işbirliğinin pekiştirildiğini söyledi.

Hakan Tütüncü'nün Antalya'nın güzide bir beldesinin belediye başkanlığını yaptığını anımsatarak, Tütüncü'nün yaptığı çalışmaları ve özellikle sosyal belediyecilik alanındaki uygulamalarını yakından takip ettiğini söyledi.

Güzelyurt Belediyesi'nin anavatan Türkiye'deki belediyelerle yapılan bilgi ve tecrübe paylaşımı ile kenti daha iyi noktaya taşımaya çalıştıklarını işaret eden Özçınar, Kepez Beledi ye Başkanına ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ziyarette karşılıklı plaket ve hediye takdimi yapıldı.

Kepez Belediye Başkanı Güzelyurt'u Gezdi

Tütüncü temasları çerçevesinde dünde (16 Eylül Salı günü) Güzelyurt'a gelerek, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ile birlikte bölgedeki tesisleri ve tarihi yerleri ziyaret etti. Ziyarette Tütüncü'ye KKTC Antalya temsilcisi Münür Korman, Akdeniz belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin İnce Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip ve Güzelyurt Belediye Müdürü Süleyman Aldağ eşlik etti.

Tütüncü sırasıyla Güzelyurt Belediyesi'nin tamamladığı Kapalı Çarşı, Amfi Tiyatro, Atık Su Arıtma Tesisi ve yapımı devam eden Kent Park Projesini yerinde inceleme fırsatı buldu. Kent Park Projesi yeşillendirme çalışmaları kapsamında bir de fidan diken Kepez Belediye Başkanı Güzelyurt Arkeoloji ve Doğa Müzesi'ni de ziyaret etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.