GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Hasan Taçoy; Kozanköy, Hisarköy ve Geçitköy'ü ziyaret etti

Hasan Taçoy; Kozanköy, Hisarköy ve Geçitköy’ü ziyaret etti

Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, bölge ziyaretleri çerçevesinde dün akşam da Girne'ye bağlı Kozanköy, Hisarköy ve Geçitköy'ü ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldi.

Yayın Tarihi: 05/11/14 13:47
okuma süresi: 1 dak.
Hasan Taçoy; Kozanköy, Hisarköy ve Geçitköy’ü ziyaret etti
A- A A+

Bölgelerde DP Ulusal Güçler yetkililerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Taçoy, köy spor kulüpleri ve kahvehanelerde de bir süre oturarak vatandaşla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Ziyaretlerde bölge haklarının yoğun ilgisi ile karşılan DP Ulusal Güçler yetkilileri bu durumun kendilerini memnun ettiğini dile getirdi.

Vatandaşa hitap eden DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Toçoy, hükümet icraatlarını ve hayata geçecek projeleri burada da yineleyerek, halkın sıkıntı, sorun ve taleplerini daha hızlı çözmek ve hizmet getirme noktasında daha verimli çalışmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

Ülkenin birlik ve beraberliği açısında istikrarın önemine dikkati çeken, DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Toçoy, gelecek günlerin güzel olacağını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.