GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt'un sorunları açık oturumda ele alınıyor

Güzelyurt'un sorunları açık oturumda ele alınıyor

Güzelyurt Belediyesi, bölgedeki sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin tartışılıp belirlenebilmesi amacıyla çarşamba günü açık oturum düzenliyor.

Yayın Tarihi: 17/11/14 13:17
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt'un sorunları açık oturumda ele alınıyor
A- A A+

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar yazılı açıklamasında, Güzelyurt çevresinin her geçen gün geçmiş parlak dönemlerinden biraz daha uzaklaştığı, bölgeye sahip çıkılmadığı ve tartışmaların arttığı bir süreçten geçildiğini kaydetti.

Özçınar, "Hiç hak etmediğimiz bu süreci durdurmak ve hakkımız olan yüksek refah düzeyine kavuşmak tüm bölge insanının beklentisidir" dedi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin tartışılıp belirlenebilmesi amacıyla tüm sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin katılımıyla Çarşamba günü 19.00–23.00 saatleri arasında, Güzelyurt Atatürk Kültür Merkezi'nde bir açık oturum düzenleneceğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.