GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt TMK Müdürü Akpolat: "Ortada şikayet edilecek bir durum yok"

Güzelyurt TMK Müdürü Akpolat: "Ortada şikayet edilecek bir durum yok"

Kıbrıs Postası'nın bir velinin ihbarı üzerine haber yaptığı Güzelyurt Türk Maarif Koleji öğrenci velisinin okul müdürü konusundaki şikayetine Okul Müdürü Kerim Akpolat'tan cevap geldi; "Ortada şikayet edilecek bir durum yoktur"

Yayın Tarihi: 11/12/14 11:48
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt TMK Müdürü Akpolat: "Ortada şikayet edilecek bir durum yok"
A- A A+

Kıbrıs Postası

Güzelyurt TMK'da Müdür ile veli arasında yaşanan tartışmada gazetemize ulaşan okul Müdürü Kerim Akpolat olayın velinin anlattığı gibi yaşanmadığını söyledi.

Akpolat ada genelindeki okullardan da örnek vererek veli toplantılarının neredeyse tüm okullarda mesai saatleri içerisinde yapıldığına dikkat çekerek "Yılda bir kez yapılan veli toplantıları için veliler 1 gün için izin alabilmeli. Bunun haricinde bizler okul saatleri içerisinde ulaşan velielerimizin çocukları ile ilgili soruları yanıtlıyoruz. Bunda bir sıkıntımız yoktur. Ortada şikayet edilecek bir durum olmadığını düşünüyorum" dedi.

AİLELERLE ÇOCUKLARIN AYNI SAATLE OKULDA OLMASI ÖNEMLİ

Veli toplantısını geçtiğimiz pazartesi günü saat 15:00'de yaptıklarını eğitim açısından veliler ile öğrencilerin aynı saatler içerisinde okulda olmasını istedikleri için özellikle o günü seçtiklerini söyleyen Akpolat: "Biz istesek başka gün de yapardık. Fakat Pazartesi günü öğleden sonra veliler ve öğrenciler okuldaydı. Bu da eğitim açısından ve toplantının verimliliği açısından önemlidir diye düşünüyorum" dedi.

AKPolat: "SÖYLEDİKLERİMİN YANLIŞ ANLAŞILMASI ÜZÜCÜ"

Olaya konu olan veli ile aralarında geçen diyalogda bir sıkıntı olamdığını söyleyen Akpolat: "ben kimseye tetikçi demedim. Karşımdaki veli bana "neden böyle konuşuyorsun?" diye sordu ben de "Beni böyle konuşmaya sen tetikliyorsun" dedim. Tetikçi demekle beni buna sen tetikliyorsun arasında çok büyük bir fark vardır. Bunun anlaşılamaması beni üzdü" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.