GÜZELYURT
okuma süresi: 4 dak.

TDP'ye üye olan kişilere yönelik kokteyl

TDP'ye üye olan kişilere yönelik kokteyl

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Güzelyurt İlçesi, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük bir özveri ile çalışan kişilere teşekkür etmek ve Güzelyurt bölgesinde son dönemde TDP'ye üye olan kişilere yönelik bir kokteyl düzenledi.

Yayın Tarihi: 18/05/15 12:28
okuma süresi: 4 dak.
TDP'ye üye olan kişilere yönelik kokteyl
A- A A+

Genel Başkan Cemal Özyiğit, milletvekili Mehmet Çakıcı, Örgütlenmeden Sorumlu Merkez Yönetim Kurulu üyesi Asım İdris, Güzelyurt İlçe Başkanı Yılmaz Siham, Güzelyurt İlçesi Yönetim Kurulu üyeleri ile üye ve sempatizanların katıldığı etkinlik, TDP Güzelyurt Merkez binasında gerçekleştirildi.

Güzelyurt İlçe Başkanı Yılmaz Siham, MYK Üyesi Asım İdris ile Genel Başkan Cemal Özyiğit'in kısa birer konuşma gerçekleştirdiği etkinlikte üye olan kişilere rozetleri takıldı.

-Cemal Özyiğt-

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, TDP'nin görüş, düşünce ve politikalarının halktan büyük oranda onay bulmaya başladığını, yerel seçimler ile son Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki sonuçların da bunun göstergesi olduğunu belirtti.

Halkın artık değişim istediğini net bir şekilde ortaya koyduğuna dikkat çeken Özyiğit, "Bu yolu halkla birlikte yürümekte kararlıyız. TDP, değişim sürecinin öncüsü olmaya devam edecektir" dedi.

Kıbrıs Sorunu'nun erken, kalıcı ve sürdürülebilir bir çözümünün yanısıra, içte de adil, eşitlikçi ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir yapı kurmanın şart olduğunu söyleyen Özyiğit, yapanın yanına kar kalmayacak, herkesin mutlaka hesap vereceği bir düzenin kurulması gerektiğinin altını çizdi.

Ülkede kurulması gerekli bu yeni düzende TDP'nin mutlaka öncü rol alacağını ifade eden Özyiğit, "TDP daha da güçlenecek ve ülke gündeminde etkin söz sahibi olacaktır. Önümüzdeki haftadan itibaren birçok bölgede daha örgütlerimizi kurmaya başlıyoruz. Ayrıca partiye katımlar da artarak sürmektedir. Bu gelişmeler hem bizleri mutlu etmekte, hem de sorumluluğumuzu daha da artırmaktadır. Bu bilinç ile toplum yararına politikalar üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Özyiğit konuşmasını, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çok büyük bir fedakarlıkla çalışan herkese çok teşekkür ederim, ayrıca, yeni üye olan tüm yoldaşlarımıza da hayırlısı olsun, aramıza hoşgeldiniz" sözleri ile tamamladı.

-Asım İdris-

Örgütlenmeden sorumlu MYK üyesi Asım İdris, örgütlenme üzerine çok ciddi çalışmalar yaptıklarını, yakın zamanda birçok bölgede örgüt kurmaya hazırlandıklarını, ayrıca partiye katılımların da artarak sürdüğünü ifade etti.

Güzelyurt İlçesi'nin düzenlediği etkinliğin de bu çalışmaların bir ürünü olduğuna dikkat çeken Asım İdris, kurulan yeni örgütler ile partiye katılımların doğru yolda olduklarının göstergesi olduğunu vurguladı.

Yalnız Güzelyurt İlçesinde değil, tüm bölgelerde büyük bir potansiyel olduğunu dile getiren İdris, partinin kurumsallaşması yönünde de ciddi çalışmalar yapıldığını kaydetti.

-Yılmaz Siham-

TDP Güzelyurt İlçe Başkanı Yılmaz Siham da konuşmasında, Cumhurbaşkanlığı seçim döneminde büyük bir özveri ile çalışan tüm üyelerine teşekkür etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hemen ardından örgütlenme çalışmalarına hız verdiklerini, çok yakın bir zamanda birçok bölgede örgüt kuracaklarını açıklayan Siham, ayrıca son 10 gün içinde Güzelyurt İlçesinde TDP'ye 27 kişinin daha üye olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.