GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

EkoAvrasya'dan Güzelyurt Belediyesi'ne ziyaret

EkoAvrasya'dan Güzelyurt Belediyesi'ne ziyaret

Avrasya Ekonomi İlişkiler Derneği (EkoAvrasya) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren ve Denetleme Kurulu Başkanı Nazım Koşar bugün saat 11.30'da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı makamında ziyaret ettiler.

Yayın Tarihi: 17/08/15 13:51
okuma süresi: 2 dak.
EkoAvrasya'dan Güzelyurt Belediyesi'ne ziyaret
A- A A+

HİKMET EREN

Güzelyurt Belediyesi'nin sosyal belediyecilik hususunda çok önemli hizmetlere imza attığını vurgulayan EkoAvrasya Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren "Güzelyurt Belediyesi yapmış olduğu çalışmalar ile KKTC genelinde örnek belediye olarak insanların hafızasında yer edinmiştir. Gerek ulusal gerekse uluslararası alanda durmaksızın hizmetlerine devam eden Sayın Özçınar, KKTC'nin tanıtılması noktasında gayretli çalışmalar ortaya koymuştur. Bu çalışmaların önümüzdeki yıllarda semeresini vereceğini düşünmekteyiz" dedi.

MAHMUT ÖZÇINAR

Avrasya ülkeleri ile Türkiye ve KKTC arasında ekonomik ve sosyal alanda işbirliği imkanlarının artırılması hususunda önemli bir misyon üstlenmiş olan EkoAvrasya Derneği Yöneticilerini Güzelyurt'ta ağırlamaktan büyük onur duyduğunu ifade eden Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar, "KKTC'nin uluslararası alanda tanıtılmasında EkoAvrasya Derneği önemli bir misyon üstlenmiştir. Özellikle Türk Cumhuriyetleri ile ülkemiz arasında kurulan ekonomik ve sosyal ilişkilerin güçlenmesinde büyük katkıları söz konusudur. Başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini arzu ediyorum" dedi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.