GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt Belediyesi yeni yıl için önlemlerini aldı

Güzelyurt Belediyesi yeni yıl için önlemlerini aldı

Yeni yıl hazırlıkları çerçevesinde Belediye olarak sunmakta olduğumuz hizmetlerde herhangi bir sorun yaşanmaması amacı ile ilave hazırlıklar yapılarak tedbirler alınmıştır.

Yayın Tarihi: 30/12/15 11:10
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt Belediyesi yeni yıl için önlemlerini aldı
A- A A+

Temizlik Hizmetleri:

  1. Ev ve işyerleri: İşyeri ve konutların atıkları tatil süresince normal program aksatılmadan ekipler tarafından kaldırılacaktır.

  2. Sokak ve caddeler: merkez, cadde ve sokaklara ilave olarak temizlik ekipleri konarak temizlik hizmetinin artırılması gerçekleştirlecektir.

Su Hizmetleri: Normal program dahilinde kent ve tüm bölgelere kesintisiz su verilecektir. Arızalara karşı nöbetçi ekip oluşturulmuştur.

Kolluk Hizmetleri: Oluşabilecek sorun ve şikayetlere anında müdahale edilebilmesi amacı ile nöbetçi ekipler devrede olacaktır.

Salhane Hizmeti: Kesim günleri artırılarak esnafın talepleri karşılanarak ilave hizmet sağladı.

Tartı Merkezi Hizmeti: Narenciye kesimlerinin yapılacak olması nedeni ile Cypruvex ve Merkez tartı 2 Ocak 2016 gününden itibaren faaliyette olacaktır.

Ulaşım Hizmetleri: Güzelyurt - ODTÜ KK Kampusu arasında olan ring hattında herhangibir kesinti olmadan ulaşım seferleri yapılacaktır.

Defin Hizmetleri: Nöbetçi ekipler, ihtiyaç olması durumunda hizmet verecektir.

Açık Pazar: Her hafta Cumartesi günleri kurulmakta olan Güzelyurt Açık Pazar 2 Ocak 2016 Cumartesi günü esnaftan gelen talep üzerine açık olacak.

Alınan tedbrlerin yanısıra tüm ihtiyaçlar ve şikayetler için 0548 829 3243, 0548 829 3245, 0548 829 3246 numaralı telefon hatları vatandaş şikayet ve isteklerini karşılamak ve hizmet vermek üzere tahsis edilmiştir.

Vatandaşın Yeni Yılını Kutlar, Sağlıklı Günler Dileriz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.