GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt Sosyal Hizmet Birimi, üyelerini mutlu etti

Güzelyurt Sosyal Hizmet Birimi, üyelerini mutlu etti

Güzelyurt Belediyesi Sosyal Hizmet Birimi "Yaşlılar Haftası" nedeniyle üyelerine gezi organize etti.

Yayın Tarihi: 26/03/16 09:11
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt Sosyal Hizmet Birimi, üyelerini mutlu etti
A- A A+

Yaklaşık 1300 üyesi bulunan Sosyal Hizmet Birimi, 2 seferde organize ettiği gezinin ilkini 25 Mart 2016 Cuma günü (dün)gerçekleştirdi. Üyeleri ilk olarak 1001 Air Port Mall Alışveriş Merkezi'ne götüren Sosyal Hizmet Birimi, akabinde Salamis Bay Conti Otel'de öğle yemeği verdi. Yemekte gönüllerince eğlenen Sosyal Hizmet Birimi üyelerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da geziye katılarak, üyelerle bir araya geldi. Üyeler tüm masaları tek tek gezen Özçınar'a hayırdualarını eksik etmediler.

Etkinliğe Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, Belediye Meclis üyeleri ve görevli personel katıldı.

Güzelyurt, Yayla, Aydınköy ve Güneşköy'lü üyelerin yer aldığı kafile Güzelyurt Açık Pazar alanından saat 09.30'da hareket etti. Üyelerini ilk olarak 1001 Air Port Mall Alışveriş Merkezi'ne götüren Birim, daha sonra Salamis Otel'e hareket etti. Burada öğle yemeğini yiyen üyeler, müzik eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Piyango çekilişinin de yapılıp sürpriz hediyelerin verildiği etkinlikte Güzelyurt Belediyesi Yaşlı Hizmet Birimi üyelerine anı hediyesi verdi.

Sosyal Hizmet Birimi'nin organize ettiği ikinci gezi 1 Nisan 2016 Cuma günü yeniden gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.