GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt Deniz Plaza açıldı

Güzelyurt Deniz Plaza açıldı

Deniz Plaza'nın 75'inci Kuruluş Yıldönümü Kutlama etkinlikleri çerçevesinde önceki gün Güzelyurt Deniz Shop'un açılışı yapıldı.

Yayın Tarihi: 27/08/16 12:48
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt Deniz Plaza açıldı
A- A A+

Deniz Plaza'nın 75'inci Kuruluş Yıldönümü Kutlama etkinlikleri çerçevesinde önceki gün (26 Ağustos 2016, Cuma) Güzelyurt Deniz Shop'un açılışı yapıldı.


Deniz Plaza'nın 12'nci şubesi olarak Güzelyurtlularla buluşan Güzelyurt Deniz Shop'un açılış etkinliğinde konuşan Deniz Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Deniz, 1974 yılından beri faaliyet gösteren Türkay Kitapevi var olduğu sürece Güzelyurt'a şube açmadıklarını, bugün ise Türkay Kitapevi'nin olduğu yere şube açtıklarına dikkat çekti.
Güzelyurt'la ilgili uzun zamandır verildi veriliyor dedikoduları yapıldığını da anımsatan Deniz, "Ancak yatırımcılara düşen, hayatın Güzelyurt'ta da devam etmekte olduğunu göstermektir. Güzelyurt yatırımları hak ediyor ve dedikodularla değil, bilinçle hareket etmek gerekir" dedi ve Kıbrıslı Türk İşinsanlarına Güzelyurt'ta yatırım yapma çağrısında bulundu.
Türkiye'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "Siyasi ve askeri zaferler ne kadar büyük olursa olsun, ekonomik zaferlerle taçlandırılamazlarsa, kazanılacak başarılar yaşayamaz, az zamanda söner" veciz sözünü bir kez daha vurgulayan Turgay Deniz, "Atatürk'ün bu veciz sözünü hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız' dedi.
Açılış sırasında Güzelyurt Kaymakamı Tevfik Direnç; UBP Lefkoşa Milletvekili ve Maliye eski Bakanı Ersin Tatar, CTP Güzelyurt Milletvekili Hüseyin Erçal; UBP Güzelyurt Milletvekili Ali Pilli ve Güzelyurt Bağımsız Milletvekili Menteş Gündüz birer konuşma yaptılar. Güzelyurt bölgesine yapılan yatırımların önemine dikkat çeken konuşmacılar, yatırımlarından dolayı Deniz Plaza'ya teşekkür ettiler.
Sunuculuğunu Burc Abak'ın yaptığı Güzelyurt Deniz Shop'un açılış kurdelesinin hep birlikte kesilmesinin ardından, katılımcılara canlı müzik dinletisi eşliğinde izaz ikramda bulunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.