LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ öğrencisi İngiltere yolcusu

LAÜ öğrencisi İngiltere yolcusu

Lefke Avrupa Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu öğrencilerine yönelik düzenlenen 'İngilizce Okuma Yarışması'nda birinci olan Gaukhar Kirikbayeva isimli öğrenci dört günlük İngiltere tatili kazandı.

Yayın Tarihi: 25/06/14 14:54
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ öğrencisi İngiltere yolcusu
A- A A+

Oxford Üniversitesi Yayınevi ve Deniz Plaza işbirliğinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ve öğrencilerin okumaya teşvik edildiği yarışmanın LAÜ birincisi Gaukhar Kirikbayeva, teoride öğrenmiş olduğu bilgileri yurtdışında pratiğe dökerek uygulama fırsatı bulacağından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tür fırsatların değerlendirilmesi getirdiğini söyledi.

Düzenlenen yarışma hakkında bilgi veren Hazırlık Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emre Debreli ise, bu tür aktivitelerin hem eğitici hem de teşvik edici olduğunu ifade ederek benzer aktiviteleri yeni akademik yıl içerisinde arttırarak devam ettireceklerini belirtti ve Deniz Plaza'ya katkılarından dolayı teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.