LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'den Cizre'deki öğrencilere spor malzemesi desteği

LAÜ'den Cizre'deki öğrencilere spor malzemesi desteği

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri, Şırnak Cizre'de bulunan Ahmed-i Hani Ortaokulu'na, öğrencilerin beden eğitimi derslerinde kullanabilmeleri için muhtelif spor malzemeleri bağışında bulundu.

Yayın Tarihi: 29/06/14 11:42
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'den Cizre'deki öğrencilere spor malzemesi desteği
A- A A+

Dönem içerisinde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından, ders projeleri kapsamında 'Spor Festivali' adı altında gerçekleştirilen bir çok etkinlikten elde edilen gelirlerin tamamı, Ahmed-i Hani Ortaokulu'ndaki beden eğitimi öğretmenlerinin sosyal medya üzerinden yapmış olduğu yardım çağrısı gözönünde bulundurularak bir havuzda toplandı ve Cizre'ye ulaştırılmak üzere 45 adet basketbol topu, 45 adet voleybol topu, 45 adet futbol topu, badminton takımları, fileler ve spor aktiviteleri için gerekli malzemeler alınarak, Ahmed-i Hani Ortaokulu'na bağışlandı.

Türk Hava Yolları (THY) uçuş sponsorluğunda ve İlhan Tarımsal karayolları ulaşımı desteğinde gerçekleştirilen yolculuk sonunda, Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Enis Faslı, Araştırma Görevlisi Ceylan Erhan, öğrenciler Ömer Mete, Mehmet Ercan ve Emrah Güneşli, Şırnak Cizre'deki okula giderek orada hem öğrenciler hem de okul yönetimi ile görüşerek spor malzemelerini teslim ettiler.

Cizre Belediye Başkanı Leyra İmret ve Belediye Eşbaşkanı Kadir Kunuk, Ahmed-i Hani Ortaokulu'na gelerek LAÜ'lü öğrencilere çocuklar için yapmış olduğu bu duyarlılıktan ötürü teşekkürlerini sundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.