LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Candan: "Umarım liderler Aplıç Kapısı'nı bir an önce açar"

Candan: "Umarım liderler Aplıç Kapısı'nı bir an önce açar"

CTP-BG Güzelyurt Milletvekili Armağan Candan, Lefke'deki Aplıç Kapısı'nın açılmasının liderler arasındaki görüşmelerde gündeme gelmesinden duyduğu memnuniyeti sosyal medyadaki kişisel hesabından şu sözlerle ifade etti:

Yayın Tarihi: 10/07/14 14:06
okuma süresi: 1 dak.
Candan: "Umarım liderler Aplıç Kapısı'nı bir an önce açar"
A- A A+

"Lefke-Aplıç kapısının açılmasının iki lider arasındaki görüşmelerde yeniden gündeme gelmesi memnuniyet vericidir. Umarım iki lider Lefkelilerin çağrısını dikkate alır ve Lefke-Aplıç kapısını bir an önce açar. Bugüne kadar çeşitli bahaneler öne sürülerek bu kapının açılması ertelenmişti. Daha önce bizzat meclis kürsüsünden de iki lidere bu yönde çağrıda bulunmuştum. Konuyu yakından takip edip artık kapının açılmasını ve Lefke'nin çıkmaz sokak olmaktan kurtulmasını sağlamak zorundayız. Lefke ve yöresinin böylesi bir gelişmeden kazancı zannedilenin de çok üstünde olacaktır. Eminim Lefkemizin yeni belediye başkanı Aziz Kaya da bu konudaki girişimlere öncülük edecektir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.