LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'den Gölcük'teki çalıştaya destek

LAÜ'den Gölcük'teki çalıştaya destek

LAÜ öğretim görevlisi Buldanlıoğlu kültürel değerlerin turizme katkısını anlattı.

Yayın Tarihi: 20/09/14 10:04
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'den Gölcük'teki çalıştaya destek
A- A A+

Lefke Avrupa Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu öğretim görevlisi Nazmi Buldanlıoğlu Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen 5. Uluslararası Nakışlı Kırkyama Şenliği – Çalıştayı'na katılarak LAÜ'yü Gölcük'te temsil etti.

Gölcük Belediyesi tarafından 5-7 Eylül 2014 taihleri arasında düzenlenen çalıştaya 190 Türk ve 10 farklı ülkeden (Macaristan, Özbekistan, Arnavutluk, Kosova, Kazakistan, Yunanistan, Kırgızistan, Makedonya, Romanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) 30 yabancı kırkyama ustası ve akademisyen katılım gösterdi.

Öğretim görevlisi Nazmi Buldanlıoğlu Bereket Çalıştayı kapsamında ''Kültürel

Zenginliklerimizin Turizme katkıları'' konulu sunum ve konuşmayı yaptı. Buldanlıoğlu Şenlik ve çalıştaya katkı koyduğu sunumda; geleneksel Türk kültürü içindeki gelenek, görenek, inançlar, bayramlar, halk müziği, halk oyunları, halk sporları, geleneksel el sanatları, giyim-kuşam, Türk Mutfağı konularına değindi. Buldanlıoğlu, Türkiye'yi güneş, deniz ile kum dışında sahip olduğu bu kültürel ve tarihi zenginlikler tarafından çok ilgi çekici kıldığına vurgu yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.