LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ, "Mimari Tasarım Araştırmaları Ulusal Sempozyumu"nda temsil edildi

LAÜ, "Mimari Tasarım Araştırmaları Ulusal Sempozyumu"nda temsil edildia

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Mimarlık Fakültesi öğretim görevlileri Yüksek Mimar Cemaliye Sunap Gürçınar ve Yüksek Mimar M. Selen Abbasoğlu Ermiyagil, Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen "Mimari Tasarım Araştırmaları Ulusal Sempozyumu'na" katıldı.

Yayın Tarihi: 31/05/15 13:14
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ, "Mimari Tasarım Araştırmaları Ulusal Sempozyumu"nda temsil edildia
A- A A+
LAÜ öğretim görevlileri sempozyumda bildiri sundular

21. yüzyıl teması ile gerçekleştirilen sempozyuma "Mimari Tasarım Eğitiminde Bilgisayar Kullanımı ve Etkileri" konulu makaleleriyle katılan Gürçınar ve Ermiyagil, bildirilerinde tasarım aşamasında ağırlıklı olarak 21.yy paradigmalarının ve yeni teknolojilerin tasarım pratiği ile etkileşiminin öğrenci projeleri üzerinden tartışmaya açarak ve tasarımdaki etkilerini anlattılar.

Çalışma kapsamında sempozyumda, 80'li yıllardan itibaren mimarlık alanında etkin olarak kullanılmaya başlanan bilişim teknolojilerinin, mimarlık eğitimindeki etkileri irdelenerek, tasarım eğitiminin geliştirilmesine yönelik öneriler de sunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.