LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Uluçay Lefke Aplıç Kapısında incelemelerde bulundu

Uluçay Lefke Aplıç Kapısında incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis arasındaki Kıbrıs Müzakereleri çerçevesinde 28 Mayıs günü yapılan görüşmenin ardından BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide'nin açıklaması ile geçişlere açılacağı durulan Lefke Aplıç Kapısından yapılan çalışmalar yerinde incelendi.

Yayın Tarihi: 03/07/15 11:48
okuma süresi: 1 dak.
Uluçay Lefke Aplıç Kapısında incelemelerde bulundu
A- A A+

İçişleri Bakanı ve Dışişleri Bakan Vekili Teberrüken Uluçay, Lefke Aplıç Kapısında incelemelerde bulundu. Bakan Uluçay ve berberindeki heyet dün saat 11:00-14:00 saatleri arasında Lefke Aplıç Bölgesinde yolun güzergahı ve alternatifleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yapılacak yolun güzergahı ve alternatif yolları yerinde inceleyen Bakan Uluçay en kısa sürede Aplıç Kapısının açılması için çalıştıklarını belirtti.

İçişleri Bakanı Ve Dışişleri Bakan Vekili Teberrüken Uluçay'a, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Hasan Alicik, İçişleri Bakanlığı İskan Müsteşarı Salih Tacan Ersümer , Dışişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özel , İçişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Veçhi Cezaroğlu, Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur, Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya bazı daire müdürleri ve Askeri yetkililer katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.