LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de "Bizden Çocuklara Öğrenme Köprüsü" adlı sergi açıldı

LAܒde “Bizden Çocuklara Öğrenme Köprüsü” adlı sergi açıldı

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri tarafından, "Bizden Çocuklara Öğrenme Köprüsü" adlı materyal sergisi açıldı.

Yayın Tarihi: 07/07/15 17:16
okuma süresi: 2 dak.
LAܒde “Bizden Çocuklara Öğrenme Köprüsü” adlı sergi açıldı
A- A A+

Sergi hakkında bilgi veren Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yücel Yazgın, düzenlenen sergide öğrencilerin "Materyal Geliştirme" dersi kapsamında yapmış oldukları film şeritleri, motor gelişim, duyu ve bilişsel gelişim önlükleri ve ilkokul öğrencilerinin çizmiş olduğu resimlerden yola çıkılarak 3 boyutlu dolgu bez bebeklerin yer aldığı, üç farklı grubta materyal olduğunu belirtti.

Açılış konuşmasını yapan Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Serin, "Materyal Geliştirme" sergisinin geçen yıl içerisinde de yapıldığını, öğrencilerin her yıl daha güzel ürünler ortaya çıkardığını belirtti. Yaparak yaşayarak öğrenmenin önemini ifade eden Serin, öğrencilerine seslenerek, uygulamalı derslerde yaptıkları işleri kendi öğretmenlik yaşamlarında da uygularlarsa, bu uygulamalar ile LAÜ'de almış oldukları eğitimin farkını ortaya koyacaklarını dile getirdi.

Okul öncesi öğretmenliğinin eğitim kademesi olarak en temel kademede ve en önemli kademe olduğunu belirten Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tanju Gürkan ise, okul öncesi öğretmenlerinin, çocukların eğitim temellerini attığını ve geleceği şekillendirdiğini dile getirdi. Gürkan, öğrencilerine "Sizi gözleri ile süzecek öğrencileriniz olacak, siz bilinçli olun ve onları bilinçli yetiştirin" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.