LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Gençlik Dairesi Lefke'de toplantı gerçekleştirdi

Gençlik Dairesi Lefke'de toplantı gerçekleştirdi

Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün ve daire personeli, Lefke Belediyesi, Polis Genel Müdürlüğü, Sivil Toplum Örgütleri, Bölge okul müdürleri, Rehber öğretmenler, Sağlık Merkezi bölümlerindeki yetkililerle, bölge gençlerinin sorunları üzerine Lefke'de toplantı gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 13/10/15 11:06
okuma süresi: 1 dak.
Gençlik Dairesi Lefke'de toplantı gerçekleştirdi
A- A A+

Düzgün, Lefke Belediyesinin bölgedeki en büyük paydaşları olacağını belirterek, sivil toplum örgütleri, dernekler ve okullarla istişare halinde bölge gençliğinin hem ihtiyaçları hem de istekleri yönünde çalışacaklarını vurguladı.

Gerçekleşen toplantıların yararına değinen Düzgün, konularında uzman ve gençlerle yüzyüze çalışan uzman kişilerin görüşüyle yapılacak çalışmaların hedeflenen amaca ulaşabileceğini söyledi.

Sorunların en geniş platformda ele alındığı toplantıda bölge gençlerinin, eğitim, kültür, spor, sağlık, adli olay ve sosyal aktivite alanlarında ortaya çıkan sorunları ve çözüm önerileri tartışılarak masaya yatırıldı.

Düzgün, bölge toplantılarının hızla devam ederek tamamlanacağını ve çıkan tespitler doğrultusunda çalışmalara başlanacağını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.