LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de "Gelişim Yılı" kutlandı

LAܒde “Gelişim Yılı” kutlandı

Lefke Avrupa Üniversitesi yönetimi, akademik ve idari personeli yeni yıl kokteylinde biraraya geldi. 30 Aralık 2015 tarihinde Gemikonağı Soli Inn Hotel'de gerçekleşen kokteylde LAÜ personeli yeni yılı kutladı.

Yayın Tarihi: 31/12/15 14:04
okuma süresi: 2 dak.
LAܒde “Gelişim Yılı” kutlandı
A- A A+

Kokteyle, LAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Özgün Faruk ve Mütevelli Heyeti Üyeleri, LAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen, akademisyenler ile idari çalışanlar katıldı.

Kokteylde kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen, 2015 yılının LAÜ için bir gelişim yılı olduğunu belirterek, LAÜ'nün göstermiş olduğu hızlı gelişim, öğrenci sayısındaki ciddi artış, güçlendirilen kampüs alt yapısı, akademik kadrosu, yeni açılan fakülte, yüksekokul ve bölümleriyle hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

Yükselen, LAÜ personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, 2016 yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulundu.
Mütevelli Heyeti Başkanı Özgün Faruk ise konuşmasında, LAÜ'nün kuruluşundan bugüne gözle görülür bir büyüme ve gelişim içerisinde olduğunu belirterek, Lefke ve bölge halkının bu gelişim sürecinden son derece memnuniyet duyduğuna vurgu yaptı. Mütevelli Heyeti olarak yeni yılda da belirledikleri büyük hedefler doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Faruk, üniversitenin gelişimine katkısı olan bütün çalışanlara teşekkür ederek, tüm LAÜ ailesinin yeni yılını kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.