TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

KKTC, Macaristan'da düzenlenen "Utasaz 2014" Turizm Fuarı'nda

KKTC, Macaristan'da düzenlenen "Utasaz 2014" Turizm Fuarı'nda

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, Macaristan'nın Budapeşte kentinde 27 Şubat - 02 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenecek "Utasaz 2014" Turizm Fuarı'nda temsil ediliyor.

Yayın Tarihi: 27/02/14 13:06
okuma süresi: 2 dak.
KKTC, Macaristan'da düzenlenen "Utasaz 2014" Turizm Fuarı'nda
A- A A+

"Utasaz 2014" Turizim Fuarı'nı, Hava yolu şirketleri, tur operatörleri, seyahat acenteleri, turizm yazarları, turizim teknolojisi üreten firmaları, oteller, turizim pazarlama şirketleri ve turizm sekötünde faaliyet gösteren bir çok profesyonel ziyaret edebilecek.

4 gün sürecek olan "Utasaz 2014" Turizm Fuarı'na, tüm bu profesyonellerin yanı sıra, yerel halkın da büyük ilgi göstermesi beklenmekte.

"Utasaz 2014" Turizim Fuarı'nda ki KKTC standında turizim profesyonellerine ve genel ziyartecilere; Macarca turizim genel bilgi broşürü, turistik karayoları haritası, eko turizm broşürü, özel ilgi turizimine yönelik çeşitli broşürler ve turistik tanıtım cd'leri dağıtılmaktadır.

Söz konusu fuara 2013 yılında, 22 farklı ülkeden 500 katılımcı firma katılmıştı. "Utasaz 2014" Turizm Fuarı Macaristan'nın en büyük turizim fuarı olup, bu yıl 35'ninci kez düzenlenmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.