TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Hastanesi ITB Berlin Fuarı'na katılıyor...

YDÜ Hastanesi ITB Berlin Fuarı'na katılıyor...

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, 189 ülkeden, 10 bin 147 kuruluş ve organizasyonu biraraya getiren, Dünya'nın en büyük turizm zirvesi ITB Berlin'e katılıyor.

Yayın Tarihi: 05/03/14 10:00
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Hastanesi ITB Berlin Fuarı'na katılıyor...
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre; Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ni temsilen Turizm İşletmeleri Genel Müdürü ve Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan'ın, KITSAB heyeti ve turizmcilerle birlikte KKTC Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı Şemsiyesi altında fuara katılmak üzere Berlin'e gittiği belirtildi.

Savaşan'ın fuar süresince , Kuzey Kıbrıs'ın tarihi, kültürel, turistik zenginlikleri yanında "Sağlıklı Turizm Destinasyonu" olarak sürdürülebilir turizm çeşitleri ile de ön plana çıkabilmesi amacıyla tur operatörleriyle çeşitli görüşmeler yapacağına yer verilen açıklamada, Ahmet Savaşan'ın yaşlanan Avrupa'dan üçüncü yaş gurubu daha fazla nitelikli turistin Kuzey Kıbrıs'a gerek tatil gerekse de tedavileri için yönlendirilmesi amacıyla çeşitli anlaşmalar imzalayacağı da belirtildi.

Bu yıl partner ülke olarak Meksika'nın belirlendiği ve 05-09 Mart 2014 tarihleri arasında Almanya'nın Başkenti Berlin'de 48'incisi gerçekleştirilecek Dünya'nın en büyük turizm buluşması olarak kabul edilen ITB Berlin'i 110 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.