TURİZM
okuma süresi: 4 dak.

Altın kumsal çağırıyor!

Altın kumsal çağırıyor!

Turizm sezonunun başlamasıyla, tatilciler de adanın en gözde tatil yerlerinden biri olanDipkarpaz yolunu tutmaya başladı. Göz alabildiğine uzanan altın rengi kumsalı ve doğal ortamı ile huzur içinde sakin birkaç gün geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi Altın Kumsal'daki ahşap evler sezonu açtı. Farklı ve doğal tasarımlarıyla dikkat çeken evler, hem sundukları doğal hayat hem de konforla, şimdiden ilgi odağı…

Yayın Tarihi: 20/06/14 11:45
okuma süresi: 4 dak.
Altın kumsal çağırıyor!
A- A A+

Kıbrıs Postası - Meryem Ekinci

Güneşin tadını çıkarmak, Akdeniz'in en güzel kıyısında mavinin yeşile karıştığı denizde yüzmek, upuzun sahil boyunca yürümek, CarettaCaretta'lar ve Kıbrıs eşeklerini yakından gözlemlemek, fotoğraf çekmek, rüzgar sörfü yapmak ve uçurtma uçurmak isteyenler, Altın Kumsal'a akın etmeye başladı.

Altın Kumsal'a paralel uzanan tahta evler de yaz sezonunu başlamasıyla birlikte, göz alabildiğine uzanan bir kumsal, sessizlik ve doğayla iç içe olmak isteyen konuklarını bekliyor.

Dipkarpaz'ın eşsiz kumsalı Altın Kumsal'da tatil yapmak isteyenler için Burhan's Golden Beach, Teko's Golden Beach ve BigSandBeach'in fiyatlarını ve sundukları olanakları araştırdık.

Oda fiyatlarının tek gece için kahvaltı dahil ortalama olarak 120 TL olduğu tesislerde, dışarıdan gelenler de soyunma kabinleri, duşlar ve tuvaletlerden düşük bir ücret karşılığı yararlanabiliyor.

Ücretsiz internet

Et ve balık ürünlerinden oluşan birbirinden lezzetli yemekleri ve mezeleri ile de zengin bir mutfak seçeneği sunan tesislerde, elektrik enerjisi belirli bir saate kadar jenaratörlerle sağlanıyor. Ücretsiz wireless internet hizmeti ise hem iş hem tatil yapmak isteyenlere fırsat sunuyor.

Burhan's Golden Beach

Altın Kumsal'a yürüme mesafesinde 17 tahta evden kurulu olan Burhan's Golden Beach'te konaklamak isteyenler için 4 farklı seçenek sunuluyor.

Kahvaltının da oda fiyatlarına dahil olduğu Burhan's Golden Beach'te tek kişi için bir gece konaklamanın bedeli 45 Euro.

2 kişinin kalabildiği bir duble yataklı odaların geceliği ise 55 Euro.

3 kişilik odaların 70 Euro, 4 kişilik odaların ise 80 Euro olduğu Burhan's Golden Beach'te, 8 yaş altı çocuklar için konaklama ve kahvaltı ücreti alınmıyor.

Rezervasyon yaptırmak isteyenler http://www.burhansgoldenbeach.com adresini ziyaret edebilir.

Teko's Golden Beach

Müdavimlerinin Teko'nun yeri olarak bildiği Teko'sPlace ya da Teko's Golden Beach, farklı konumları ve tasarımlarıyla ilgi çeken 20 tahta evin yanında çadırda konaklamak isteyenlere de hizmet veriyor.

Kahvaltının da oda fiyatlarına dahil olduğu Teko's Golden Beach'te, isteyen sadece kahvaltının isteyen de hem kahvaltı hem de akşam yemeğinin dahil olduğu tarifelerden birini seçebiliyor.

12 yaşından küçük çocuklar için ise oda ve kahvaltı ücretsiz.

Rezervasyon yaptırmak isteyenler http://tekosplace.net adresini ziyaret edebilir.

Gecelik konaklama ve sabah kahvaltısını içeren oda fiyatları şöyle:

1 Kişi…………… 100 TL / 35 EUR

2 Kişi…………..150 TL / 55 EUR

3 Kişi…………..180 TL / 65 EUR

4 Kişi…………..210 TL / 75 EUR

Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini içeren oda fiyatları ise şöyle:

1 Kişi…………… 130 TL / 45 EUR

2 Kişi…………..200 TL / 70 EUR

3 Kişi…………..250 TL / 90 EUR

4 Kişi …………..320 TL / 115 EUR

Kamp/Kişi başı…….. 30 TL/10 EUR

BigSandBeach

8 tahta evle tatilcilere konaklama hizmeti sunan BigSandBeach'te çadırda konaklamak isteyenler için de farklı seçenekler mevcut.

0-6 yaş arasındaki çocuklar için ücret alınmayan tesiste, 7 yaşından itibaren çocuk başına talep edilen ücret ise 10 Euro.

Rezarvasyon yaptırmak isteyenler http://www.bigsandbeach.com adresini ziyaret edebilir.

Tahta evlerde kahvaltılı konaklama ücretleri

3 yetişkin ( 1 çift kişilik ve 1 tek kişilik yatak): 160 TL

2 yetişkin (1 çift kişilik yatak): 120 TL

1 yetişkin (1 çift kişilik yatak): 100 TL

Çadır konaklama ücretleri

Kendi çadırında 2 kişi kahvaltılı: 40 TL

Kendi çadırında kahvaltısız: 20 TL- ekstra kahvaltı: 10 TL

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.