TURİZM
okuma süresi: 6 dak.

Karpaz Gate Marina, ART Marine Marinas'ın "Destinations" ağına katıldı

Karpaz Gate Marina, ART Marine Marinas'ın "Destinations" ağına katıldı

Söz konusu işbirliği tekne sahiplerine seçkin marinalarda ek ayrıcalıklar sağlamanın yanı sıra, çok daha fazla sayıda yatın da Doğu Akdeniz bölgesini keşfetmesine olanak tanıyacak.

Yayın Tarihi: 01/09/14 17:51
okuma süresi: 6 dak.
Karpaz Gate Marina, ART Marine Marinas'ın "Destinations" ağına katıldı
A- A A+

ART Marine Marinas'ın uluslararası seçkin marina ağı "Destinations"a katılan Karpaz Gate Marina, müşterilerine sağlayacağı dikkat çekici yeni avantaj, tasarruf ve seyir fırsatlarını duyurdu. Kuzey Kıbrıs'taki 5 Altın Çıpa (5 Golden Anchor) sahibi marinanın gerçekleştirdiği söz konusu anlaşma ile Doğu Akdeniz seyir bölgesi daha da genişlerken, tekne sahiplerine de bölgenin merkezinde yerleşik yüksek standart garantili bir marina olanağı sunulmuş oluyor.

İmzalanan anlaşmayla giderek büyüyen ağın son katılımcıları arasında yer alan Karpaz Gate Marina, böylelikle müşterilerine Ortadoğu, Akdeniz, Hint Okyanusu ve Güneydoğu Asya'da yer alan diğer Destinations marinalarını ziyaret ettiklerinde önemli ayrıcalıklar ve indirimler sunabilecek. Kontratlı müşterilerine anlaşmalı marinalarda tanınan avantajlar arasında yılda üç gün ücretsiz bağlamanın yanı sıra uzun süreli kalışlarda %20, belli mağazalarda ve servislerde ise %10 indirim gibi haklar yer alıyor.

Ortadoğu'nun önde gelen marina işletmecilerinden ART Marine Marinas tarafından kurulan Destinations ağı, aynı zamanda Karpaz Gate Marina ve diğer anlaşmalı marinalarda sunulan yüksek hizmet kalitesini daha da ileri taşıyan değerli bir birlik olma özelliği taşıyor. Son derece dikkatle seçilen üyelerin oluşturduğu birlik, tekne sahiplerine yalnızca dünyadaki en iyilerin katılabildiği Destinations marinalarının sunduğu uluslararası kabul görmüş tesis ve hizmet garantisiyle yeni seyir noktalarını keşfetme imkanı tanıyor.

Marina Müdürü Deniz Akaltan işbirliği hakkındaki görüşlerini şu sözlerle dile getiriyor: "Kontratlı müşterilerimize yeni ayrıcalıklar sunabilmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. ART Marine Marinas Destinations ağı ile birlikteliğimizin Doğu Akdeniz'in cazibe ve erişilebilirliğini daha da artırarak bu heyecanlı seyir bölgesini daha fazla insanın keşfedeceği konusunda güvenimiz tam. Geniş ve elit bir ailenin parçası olan yüksek kaliteli bir marinada konaklayacak olma garantisinin, çok daha fazla sayıda yatın bölgede seyir etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi tercih etmesine imkan tanıyacağını öngörüyoruz."

"Hizmet ve tesislerimizin sahip olduğu yüksek standartları profesyonel açıdan onaylayan bu işbirliğinden dolayı gurur duyuyor, dünyanın en iyi marinalarıyla daha da güçlü ilişkiler kurarak yeni fırsatlar yakalamaya yönelik olarak sunduğu imkanları memnuniyetle karşılıyoruz. Ayrıca Akdeniz bölgesinde daha fazla sayıda üyenin dikkatini çekerek, bu destinasyonun müşterilerimiz için yakın gelecekte daha da cazip hale gelmesine katkıda bulunmayı ümit ediyoruz."

"Karpaz Gate Marina'da uzun süreli kontratı olan müşterilerimize ve ziyaretçilerimize sunulan hizmeti, paralarının karşılığı olarak elde ettikleri değeri ve genel deneyimlerini daha da geliştirmenin yeni yollarını bulmak için çalışıyoruz. Seçkin bir ağ olan Destinations'a katılmamızın mevcut ve potansiyel müşterilerimiz açısından son derece olumlu bir haber olduğuna inanıyoruz. Yeni partnerlerimizle gerçekleştirdiğimiz bu verimli işbirliğinin müşterilerimize daha da büyük ayrıcalıklar tanıyan önemli faydalar sağlayacağını düşünüyoruz."

Karpaz Yarımadası'nda yer alan ve yasal bir giriş limanı olan Karpaz Gate Marina, Doğu Akdeniz'de yeni bir seyir destinasyonu sunuyor. Kuzey Kıbrıs berrak suları ve bozulmamış doğası, kilometrelerce uzunluktaki kumsalları, koyları ve körfezleriyle ülkenin kuzey doğu bölgesinde eşsiz güzellikteki kıyıları ile öne çıkıyor.

KKTC'deki ilk modern marina olan Karpaz Gate Marina, süper-yatlar da dahil tüm teknelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yüksek kaliteli bağlama hizmetlerinin yanı sıra, vergisiz yakıt ve kapsamlı teknik imkanlar sunuyor. Beach-club, sonsuzluk havuzu ve su sporları merkezine ek olarak Hemingway's Restobar, sanat galerisi ve dükkanların yer aldığı gezinti alanı ise, konuklara sunulan diğer imkanlar arasında.

Karpaz Gate Marina'nın eklenmesi, marina ağının Akdeniz'deki varlığının yanı sıra aynı zamanda bölgedeki marinalar arasındaki ilişki, iletişim ve işbirliğinin de güçlenmesine olanak tanıyacak. Destinations ağına dahil marinalar arasında Marina Punat (Hırvatistan), Martı Marina (Orhaniye, Türkiye), Soma Bay Marina (Mısır), BAE'deki belli başlı marinaların yanı sıra Maldivler, Umman, Singapur ve Malezya'daki destinasyonlar yer alıyor.

On sekiz üyesi bulunan ağın, ART Marine Marinas tarafından başvuruları değerlendirilerek seçilecek yeni marinaların da eklenmesiyle yakın gelecekte daha da genişlemesi bekleniyor.

ART Marine Operasyon Direktörü ve Marina Bölüm Başkanı Bruno Meier, işbirliği hakkındaki görüşlerini şu sözlerle ifade ediyor: "Tercih ettiğim ifadeyi kullanmak gerekirse 'kardeşliğimizin' bu kadar hızlı büyümesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum, yeni partnerlerimizle başlattığımız işbirliğinin uzun soluklu ve başarılı olması konusunda son derece hevesliyim. Destinations'ın hedefi yalnızca müşterilerimize ek ayrıcalıklar sunmakla sınırlı kalmıyor, aynı zamanda dünyanın en iyi ve seçkin marinaları arasında daha güçlü bir ilişki ve iletişim zemini sağlamayı da içeriyor."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.