TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

Londra Dünya Turizm fuarı gerçekleşti

Londra Dünya Turizm fuarı gerçekleşti

180'den fazla ülkenin katılımıyla gerçekleşen ve dünyanın en büyük ikinci turizm fuarı olan Londra Dünya Turizm Fuarı(World Travel Market-WTM-) bu yıl 35.kez kapılarını açtı. Excel London fuar alanında 3-6 Kasım tarihleri arasında yapıldı.

Yayın Tarihi: 07/11/14 10:00
okuma süresi: 1 dak.
Londra Dünya Turizm fuarı gerçekleşti
A- A A+

Fuarda Türkiye, toplam 783 metrekarelik bir alanda yer alacak 60 katılımcı standı ile temsil edildi. 2015 Çanakkale Savaşları'nın 100. yılı kapsamında derlenen tarihi fotoğrafların da sergilendiği bir köşenin bulunduğu fuar alanda, UNESCO listesinde bulunan tarih miraslar, deniz turizmi merkezleri ve folklorik özellikler tanıtıldı.

Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal'ın da katıldığı fuarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden de 20 dolayında firma katıldı. KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Ekonomi, Gençlik ve Spor Bakanı Serdar Denktaş da, fuara katılarak stantları ziyaret etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.