TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Kuzey Kıbrıs en büyük Bilişim Fuarı'nda

Kuzey Kıbrıs en büyük Bilişim Fuarı'nda

Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleştirilen CeBIT 2015 Bilişim fuarında bu sene ikinci defa Kıbrıs Türk Sanayi Odası organizasyonunda Kuzey Kıbrıs - North Cyprus şemsiye markasıyla 40 metrekarelik alanda katılım yapılıyor.

Yayın Tarihi: 17/03/15 12:15
okuma süresi: 2 dak.
Kuzey Kıbrıs en büyük Bilişim Fuarı'nda
A- A A+

Fuara, ülkemizin önemli bilişim firmalarından BTDays Kıbrıs Sanayi ve Ticaret Ltd., Niyel Technologies Ltd., NCE Consulting Ltd., Aerian Solutions Ltd. ve NCE Consulting Ltd. katılım gerçekleştiriyor. Çin Halk Cumhuriyeti'nin partner ülke olarak yer aldığı fuarın açılışını Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Çin Halk Cumhuriyeti Başkan Yardımcısı Ma Kai tarafından gerçekleştirildi.

Bu yıl ki temasının "İnovasyon, Bütünleşme ve İşbirliği" olan Dünya'nın en önemli bilişim fuarı CeBIT Hannover Fuarı'nı yaklaşık 100 ülkeden üç yüz bin kişinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

Ülkemizden fuara katılan firmalarımız, fuarın küresel bilişim sektöründe genel trendin anlaşılması, ülkemiz gibi gelişmekte olan ekonomilerin stratejilerini görme ve ülkemiz bilişim sektörü firmalarımızın ürünlerini sergileme açısından önemli bir fırsat olduğunu belirtiyorlar.

Türk: Ülkemiz bilişim firmalarının küresel bilişim sektöründeki son gelişmeleri takip edebilmeleri önemli

Kıbrıs Türk Sanayi Odası Dış Ekonomik İlişkiler Sorumlusu Çağlar Türk, tüm dünyadan yaklaşık üç bin beş yüz bilişim firmasının katıldığı fuar çerçevesinde ülkemiz firmalarının ürün, servis ve çalışmalarını tanıtabilmeleri ve küresel bilişim sektöründeki son gelişmeleri takip edebilmeleri amaçlandığını belirtti. Türk "Firmalarımızın, global bilişim endüstrisinin kalbinin attığı bu gibi organizasyonlara katılmaları ve benzer firma ve profesyoneller görüşmelere gerçekleştirmeleri, süreç içerisinde bu gibi firmalar ile de ortak çalışma ve projelerin üretiminin yolunu açılacağını" da sözlerine ekledi.

Ülkemiz firmalarının bilişim ürün ve servislerini sergiledikleri Kuzey Kıbrıs Milli Pavyonu 6 numaralı "Uluslararası İş Alanı" Salonunda Avusturya ve Romanya Milli Pavyonları'nın yanında bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.