TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

KKTC, Moskova'da düzenlenen MITT 2015 Turizm Fuarı'nda temsil ediliyor

KKTC, Moskova'da düzenlenen MITT 2015 Turizm Fuarı'nda temsil ediliyor

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, ülkemiz turizm sektörü ile birlikte yurt dışı turizm tanıtım ve pazarlama çalışmalarına devam ediyor. Bakanlığımız Moskova Expocentre'de 18-21 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen MITT 2015 Turizm Fuarı'nda temsil ediliyor.

Yayın Tarihi: 18/03/15 14:21
okuma süresi: 2 dak.
KKTC, Moskova'da düzenlenen MITT 2015 Turizm Fuarı'nda temsil ediliyor
A- A A+

Söz konusu fuara Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı, Serdar Denktaş da katılırken, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Personeli Şanel Tağmaç da bakanlık adına görev yapıyor.

2014 yılında 37,000 kişi tarafından ziyaret edilen MITT 2015 Moskova fuarına bu yıl yine yoğun ilgi gösterilmesi beklenmektedir. Fuara tur operatörleri, seyahat acenteleri, havayolu şirketleri, turizm teknoloji firmaları, basın mensupları ve çok sayıda yerli halk katılıyor.

KKTC standında Rusça Kuzey Kıbrıs turizm genel bilgi broşürü, Turistik yol haritası, Mitoloji broşürü, Kuş gözlemi broşürü, Karpaz eşekleri broşürü, Dağ yürüyüşü broşürü, Bisiklet sürüş yolları broşürü, Lefkoşa, Mağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele – Karpaz bölgesi broşürü, Fungus mantarı broşürü, Su sporları broşürü, Kuzey Kıbrıs'taki 2015 yılı etkinlikleri broşürü, SCUBA dalış broşürleri, Kuzey Kıbrıs'taki müzeler broşürü, Anlatımlı turizm tanıtma DVD'si, Anlatımsız turizm tanıtım DVD'si, Naylon poşet, KITSAB broşürü, KITOB broşürü, Kültür broşürü, Heybe, Rus dilinde Kuzey Kıbrıs'ı ziyaret etmek için 50 neden broşürü, yürüyüş yolları broşürü dağıtılmaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.