TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş, "MITT 2015 Turizm Fuarı"na katılıyor

Denktaş, "MITT 2015 Turizm Fuarı"na katılıyor

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Rusya'nın başkenti Moskova'da bugün başlayan "MITT 2015 Turizm Fuarı"na katılıyor.

Yayın Tarihi: 18/03/15 15:29
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş, "MITT 2015 Turizm Fuarı"na katılıyor
A- A A+

Denktaş, KKTC'nin de temsil edildiği Moskova Expocentre'de bugün başlayan MITT 2015 Turizm Fuarı'na katılmak üzere dün gece Moskova'ya gitti.

Denktaş, pazar günü yurda dönecek.

25 Mart'a kadar sürecek fuarda Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Personeli Şanel Tağmaç bakanlık adına görev yapıyor.

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre geçen yıl 37 bin kişinin ziyaret ettiği fuara, bu yıl da yoğun ilgi bekleniyor.

Fuara tur operatörleri, seyahat acenteleri, havayolu şirketleri, turizm teknoloji firmaları katılırken, basın mensupları ve çok sayıda ziyaretçi de ziyaret ediyor.

Moskova'daki MITT 2015 Turizm Fuarı'ndaki KKTC standını ziyaret edenlere Rusça dilde Kuzey Kıbrıs'ı, turizm faaliyetlerini, müzeleri, turistlerin katılabileceği etkinliklerini anlatan broşürler, haritalar, müze broşürleri, DVD'ler, "Kuzey Kıbrıs'ı ziyaret etmek için 50 neden broşürü" dağıtılıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.