TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Sağlık Turizmi Çalıştayı yarın, grup stratejik plan çalışması ile sona erecek

Sağlık Turizmi Çalıştayı yarın, grup stratejik plan çalışması ile sona erecek

Başbakan Yardımcılığı Ekonomi, Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Lefke Avrupa Üniversitesi'nin işbirliğinde dün başlayan 1. Sağlık Turizmi Çalıştayı bugün, grup çalışmalarıyla devam ediyor.

Yayın Tarihi: 22/05/15 16:10
okuma süresi: 2 dak.
Sağlık Turizmi Çalıştayı yarın, grup stratejik plan çalışması ile sona erecek
A- A A+

ÇALIŞTAYIN İKİNCİ GÜNÜNDE 7 ÇALIŞMA GRUBU

Sağlık Bakanlığı Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, çalıştayın ikinci gününde, 7 başlık altında oluşturulan grupların çalışması yer aldı.

Çalışma grupları şu şekilde oluşturuldu:

"Grup 1;' KKTC'nin Sağlık Turizmi Altyapısı ile AB Ülkeleri'ndeki Altyapının Değerlendirilmesi', Grup 2; 'KKTC'de Medikal Turizmin Potansiyeli ve Geleceği', Grup 3; 'KKTC'de Wellness Turizmin Potansiyeli ve Geleceği'; Grup 4; KKTC'de Engelli Turizmin Potansiyeli ve Geleceği, Grup 5 'KKTC'de İleri Yaş Turizmin Potansiyeli ve Geleceği', Grup 6; 'KKTC'de Sağlık ve Turizm Sektörleri ve İşbirliği Alanları' ve Grup 7; 'Lefke Bölgesi Sağlık Turizmi Fırsatları ve Potansiyeli'".

ÇALIŞTAY, GRUP STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İLE SON BULACAK

Sağlık Turizmi Çalıştayı'nın son günü olan yarın, 'Grup Stratejik Plan Çalışması' yapılacak. Grup Stratejik Plan Çalışmasının ardından çalıştay sona erecek.

Birinci Sağlık Turizmi Çalıştayında, Sağlık Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı ile Lefke Avrupa Üniversitesi'nin yanı sıra, elliye yakın sağlık, çevre, turizm, tanıtım alanında örgütlü dernek ve birlikler ve bazı üniversiteler katılımcı olarak aktif yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.