TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Brote Turizm fark yaratacak

Brote Turizm fark yaratacak

On yıldır Dünyanın her yerine düzenlediği turlar ve uygun bilet fiyatları ile hizmet veren Brote Turizm, bu yıl açılan yeni şubesi Brote 2 Turizm ile hizmet yelpazesini genişletiyor.

Yayın Tarihi: 01/06/15 14:40
okuma süresi: 2 dak.
Brote Turizm fark yaratacak
A- A A+

En uygun bilet fiyatları ve en cazip tur fırsatları konusunda iddiasını ortaya koyan Brote Turizm, Mart ayında hizmete başlayan yeni şubesi Brote 2 Turizm'de, kapalı ve butik turları ile fark yaratmayı planlıyor.

İlgi, kültür ve inanç turizmine yönelik olarak hazırlanacak turlarda birbiriyle uyumlu insanların bir arada tatili keyfini şölene dönüştürmeleri hedefleniyor.

İLK TUR GİRNE ADA LİONS KULÜBÜ İÇİN DÜZENLENDİ

Brote 2 Turizm ilk Butik Turu'nu Girne ADA Lions Kulübü'nün talebi ile Eskişehir-Ankara-Beypazarı'na yönelik olarak düzenledi. Tura katılan herkesin memnuniyeti ile tamamlanan tur sonrası, Girne ADA Lions Kulübü Dönem Başkanı İlçen Ertan duygularını şu sözlerle ifade etti. "Brote 2 Turizm, ilk turunu, talebimiz üzerine Kulübümüz için düzenledi. Tura katılan herkese bire bir gösterilen ilgiden ve kusursuz olarak hazırlanan turdan çok memnun döndük. Gerçek anlamda bir kültür turu hazırlamışlardı. Bundan sonrası için Brote 2 Turizm'in hazırlayacağı turları ilgi ve merakla bekliyoruz."

Dünyanın her yerine en uygun bilet fiyatları ve tur fırsatları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler 815 86 86 ve 815 05 50 numaralı telefonlardan Brote Turizm Merkez ve Brote Turizm 2'ye ulaşabilirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.