TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Turist rehberi kimlik kartlarını rehberlere takdim edildi

Turist rehberi kimlik kartlarını rehberlere takdim edildi

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, Rehberler Birliği üyelerine 'Turist Rehberi Kimlik Kartlarını' Saçaklı Ev'de düzenlenen tören ile takdim etti.

Yayın Tarihi: 21/08/15 08:39
okuma süresi: 2 dak.
Turist rehberi kimlik kartlarını rehberlere takdim edildi
A- A A+

Kıbrıs Türk Rehberler Birliği (KITREB) Başkanı İbrahim Altıner ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu'nun da hazır bulunduğu gecede yaklaşık 200 rehber yeni kartlarını almış oldu.

Turizm Bakanı Sucuoğlu, gecede yaptığı konuşmada ülkenin kültürel anlamda tanıtılması konusunda rehberin turistlere anlatacağı bilgilerin, ülkenin gerçek anlamda tanıtımı olduğunu söyleyerek, rehberlerin birer öğretmen olduğunu ifade etti.

Sucuoğlu, ülkeye gelen yabancı turistlerin doğu bilgilenmesi ve memnun kalabilmesi için rehberlerin ülke turizmi açısından önemli bir misyon üstlendiklerini de söyledi.

Rehberlerin gerçek anlamda turizmin en önemli paydaşı olduğunu söyleyen Sucuoğlu, rehberlik eğitiminin hiçbir zaman bitmediğini rehberlerin sürekli olarak bilgilerini tazelemelerinin gerekli olduğunu söyledi.

Sucuoğlu Turizm Bakanlığı'nın her zaman rehberlerin yanında olduğunu söyleyerek, desteklerinin süreceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.