TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

Turizm Bakanlığı "2015 Tour Natur" Fuarı'na katıldı

Turizm Bakanlığı "2015 Tour Natur" Fuarı'na katıldı

Turizm Bakanlığı, yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında bugün Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen "2015 Tour Natur" turizm fuarına katıldı.

Yayın Tarihi: 04/09/15 15:37
okuma süresi: 1 dak.
Turizm Bakanlığı "2015 Tour Natur" Fuarı'na katıldı
A- A A+

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, özel ilgi turizmi fuarında, Kuzey Kıbrıs doğa turizmine ilgi duyan Alman turistler ve tur operatörlerine yönelik tanıtımlar yapılarak, ülke turist akışının sağlanması hedefleniyor.

Turizm Bakanlığı'nı temsilen Almanya Turizm Ofisi personeli Emrah Günen'in hazır bulunduğu KKTC standında ziyaretçilere Kuzey Kıbrıs'ı tanıtıcı bilgi sağlanıyor.

Stantta ayrıca, Kuzey Kıbrıs'la ilgili doğa yürüyüşleri, bisiklet yolları, deniz sporları, kültür haritası, karayolları haritası ve bitki örtüsüyle ilgili broşürlerin yanısıra genel bilgilerin yer aldığı tanıtıcı broşürler de dağıtılıyor.

KITSAB ve KITOB'a ait çeşitli broşür ve CD'lerin de yer aldı stantta, 2015-2016 döneminde Kuzey Kıbrıs'ta yer alacak etkinlikler hakkında da bilgi veriliyor.

Fuar 6 Eylül'de sona erecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.