TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

UBP Girne Genel Başkan adayı Üstel'in 'Dünya Turizm Günü' Mesajı

UBP Girne Genel Başkan adayı Üstel'in 'Dünya Turizm Günü' Mesajı

<p>UBP Girne Genel Başkan adayı Dt.Ünal Üstel Dünya Turizm Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. Mesaj şöyle:</p>

Yayın Tarihi: 27/09/15 10:43
okuma süresi: 1 dak.
UBP Girne Genel Başkan adayı Üstel'in 'Dünya Turizm Günü' Mesajı
A- A A+

"İnsanların seyahat etme isteği ile başlayan ve günümüzde kültürlerarası iletişim ve etkileşim alanındaki en temel unsur haline gelen turizm, sosyal ve ekonomik boyutu ile küresel bir faktördür.

Dünya Turizm Örgütü tarafından her yıl 27 Eylül için belirlenen tema 2015 için "Milyar turist milyar fırsat" olmuştur. Sosyal ve ekonomik boyuttaki turizmin, küresel etkilerinin ülkemize de yansıması ve karşılıklı etkileşimi kaçınılmazdır. Bu çerçevede, ülkemizdeki turizm sektörünün sorunlarınının çözümüne dair yaklaşımların ivedilikle ele alınarak hayata geçirilmesi ve dünya olçeğindeki bir turizm anlayışının hayata geçirilmesi en büyük temennimdir. Turizm yolu ile elde edilen sosyal, ekonomik ve kültürel kazanımların refah ve barışa hizmet etmesi dileği ile tüm turizmcilerimizin 27 Eylül Dünya Turizm Günü'nü kutluyorum."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.