TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

4. kez Erbil Agrofood Fuarı'ndayız

4. kez Erbil Agrofood Fuarı'ndayız

Ortadoğu'lu işadamlarının ilgi gösterdiği gıda fuarlarından olan Irak Agrofood 2015 Erbil'e Kuzey Kıbrıslı üreticiler, Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) şemsiye standı ve "North Cyprus" markasıyla katıldı.

Yayın Tarihi: 17/11/15 09:10
okuma süresi: 2 dak.
4. kez Erbil Agrofood Fuarı'ndayız
A- A A+

Bölgenin hızla gelişen ve dış alım yapan kenti Erbil'de 16-19 Kasım tarihleri arasında düzenlenen fuarın açılışı geçtiğimiz gün yapıldı. Oda Basın Danışmanı Hüseyin Ezgin'in verdiği bilgiye göre, Sanayi Odası organizasyonunda Kuzey Kıbrıs'ı temsilen 5 firma ile yer alınan fuarda, kahve, narenciye, harnıp pekmezi ve unu, helva, tahın, lokum, tavuk, yumurta, tavuk yemi ve patates sergilenerek ticaret imkanları aranıyor.

KTSO Dış İlişkiler ve Fuarlar Koordinatörü Çağlar Türk, "Bu yıl fuara 4. Kez katılıyoruz. 60 metrekarelik şemsiye stant alanımızda 5 firmamız tanıtım gerçekleştiriyor. Standımızı ziyaret edenler, kahvemizin, lokumumuzun ve helvamızın tadına bakma imkanı buluyor. Fuarda yer alan firmalarımız ise, Gircon Ltd (Girne Con Kahve), Akdeniz Narenciye İhracatçılar Birliği, M. Hacıali Ltd. (Kırnı Piliçleri), Liaş Kilitkaya Ltd. ve Pergamos Agritrade Ltd." diye konuştu.

Fuarın açılışını, Bölgesel Kürt Yönetimi Tarım ve Gıda Bakanı Sirwan Baban, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sinan Çelebi yaptı. Bu yıl 8.'si düzenlenen fuarda, tarım ve gıda sektöründe çalışan toplam 250 yerli ve yabancı firma ve 12 farklı ülke ürünlerini sergiliyor. Fuar 16-19 Kasım tarihleri içinde, 11.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.