TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

Kuzey Kıbrıs turizmi Hollanda da tanıtılıyor

Kuzey Kıbrıs turizmi Hollanda da tanıtılıyor

Turizm Bakanlığı, ülkemiz turizm sektörü ile birlikte yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen "Vakantiebeurs" turizm fuarında temsil ediliyor.

Yayın Tarihi: 14/01/16 11:11
okuma süresi: 1 dak.
Kuzey Kıbrıs turizmi Hollanda da tanıtılıyor
A- A A+

Bakanlığımızı temsilen fuarda Turizm Bakanlığı Müsteşarı Kemal Deniz Dana, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Şube Amiri Pembe Kanatlı, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Personeli Ayşe Angın ve Berlin Kuzey Kıbrıs Turizm Tanıtım Ofisi personeli Emrah Günen görev yapıyor.

KKTC standını ziyaret eden ziyaretçilere Kuzey Kıbrıs hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek, Kuzey Kıbrıs'ı tanıtıcı reklam filmleri ile ziyaretçilerin Kuzey Kıbrıs'a olan ilgilerinin artması sağlanıyor.

Standımızda Felemenkçe ve İngilizce genel bilgi broşürleri, Lefkoşa, Girne, Gazimağusa, Güzelyurt, İskele-Karpaz bölgesi broşürleri, karayolları haritası, Kuzey Kıbrıs'ı ziyaret etmek için 50 neden broşürleri, Bisiklet yolları, dağ yürüyüşü yolları, başta olmak üzere bir çok broşür dağıtılıyor.

Söz konusu fuarda standımızı ziyaret eden misafirlere Kuzey Kıbrıs'a özgü üzüm sucuğu ve kavrulmuş badem ikram ediliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.