TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Sucuoğlu: "Yeşilırmak bölgesi eko turizm için çok müsait bir yer"

Sucuoğlu: "Yeşilırmak bölgesi eko turizm için çok müsait bir yer"

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, Yeşilırmak -Yedidalga Üreticiler Birliği Başkanı Cavit Atalar ve beraberindeki Yeşilırmak Muhtarı İsmet Özpolat'ı kabul etti.

Yayın Tarihi: 31/03/16 17:27
okuma süresi: 2 dak.
Sucuoğlu: "Yeşilırmak bölgesi eko turizm için çok müsait bir yer"
A- A A+

Birlik Başkanı Atalar, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Çilek Festivalinin ülke kültürünü geliştirdiğini söyleyerek, Bakan Sucuoğlu'nu 29 Nisan-1Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Çilek Festivali'ne davet etti.

Atalar, Yeşilırmak bölgesinin çilek diyarı olduğunu ve her yıl geleneksel olarak Çilek Festivali düzenlediklerini belirterek, Kıbrıs Türk kültürünün gelecek nesillere aktarılması için çalıştıklarını söyledi.

SUCUOĞLU

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu ise çilek denince akla Yeşilırmak geldiğini ve doğanın en güzel yerleri arasında yer aldığını söyledi.

Ülkeye gelen turistlerin bu bölgeleri ziyaret etmeleri için bakanlık olarak çalışmaları olduğunu da söyleyen Sucuoğlu, kültür etkinliklerine her zaman destek olduklarını ve Çilek Festivali'ne de katılmayı istediğini belirtti.

Eko / Agro Turizm modeli konusunda bir takım çalışmalar başlattıklarını da vurgulayan Sucuoğlu, Yeşilırmak bölgesinin eko turizm için çok müsait bir yer olduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.