TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst'ten KITSAB yetkililerine: "Beni bakan olarak değil arkadaş olarak görün"

Dürüst'ten KITSAB yetkililerine: "Beni bakan olarak değil arkadaş olarak görün"

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst Orhan Tolun başkanlığındaki Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) heyetini kabul etti. Dürüst, Bakanlığın aynı zamanda turizm sektörünün de bir bakanlığı olacağını, yasal, tüzüksel ve açılım olarak gerekenlerin yapılmasına yardımcı olacaklarını ifade ederken, KITSAB yetkililerine "Beni bir bakan olarak değil bir arkadaş olarak görün" dedi.

Yayın Tarihi: 20/04/16 13:15
okuma süresi: 2 dak.
Dürüst'ten KITSAB yetkililerine: "Beni bakan olarak değil arkadaş olarak görün"
A- A A+

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst Orhan Tolun başkanlığındaki Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) heyetini kabul etti.

Ulaştırma Bakanlığı'ndan gerçekleşen kabulde Tolun, KITSAB olarak daha önce Turizm Bakanlığı yapmış 4 kişinin kabinede bulunmasından dolayı kendilerini şanslı hissettiklerini söyledi.

Tolun, Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst'ün sektörü iyi tanıyan ve sorunlarını bilen biri olduğunu ve Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu'na yasa ve bütçe konularında önerilerle yardımcı olacağına inandığını belirtti.

DÜRÜST

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst de bakanlıktaki ilk kabulünde KITSAB'ı ağırlamaktan mutlu olduğunu belirterek, KITSAB'ın yabancılık duymadığı bir STÖ olduğunu belirtti.

Turizmde KITSAB'dan gelecek her önerinin değerlendirileceğini kaydeden Dürüst, özel sektörün önünün açılması, yatırımcının ileriye taşınması, devletçiliği yatırımsal boyutta, iş adamı ve iş hayatına yardımcı olabilecek bir süreçte uygulanmasının önemli olduğunu belirtti.

KKTC'nin tanınması ve saygınlık elde etmesinde en başta gelen sektörün turizm sektörü olduğunu belirten Dürüst, ülkeye gelen on binlerce yabancı turistin en önemli ayağının KITSAB olduğunu söyledi.

Dürüst KITSAB'la daha yakın ilişki içerisinde olacaklarını, Bakanlığın aynı zamanda turizm sektörünün de bir bakanlığı olacağını, yasal, tüzüksel ve açılım olarak gerekenlerin yapılmasına yardımcı olacaklarını ifade etti.

Dürüst KITSAB yetkililerine "Beni bir bakan olarak değil bir arkadaş olarak görün" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.