SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Gazeteci Erten Kasımoğlu'nun yoğun bakımdaki gözlemi devam ediyor

Gazeteci Erten Kasımoğlu'nun yoğun bakımdaki gözlemi devam ediyor

Kıbrıs Türk Basınının Önemli değerlerinden gazeteci Erten Kasımoğlu Cuma sabahı saat 06:00 sularından nefes darlığı şikayeti ile YDÜ Hastanesi Acil servisine kaldırılmıştı.

Yayın Tarihi: 10/12/13 17:14
okuma süresi: 1 dak.
Gazeteci Erten Kasımoğlu'nun yoğun bakımdaki gözlemi devam ediyor
A- A A+

Kalp merkezi Başkanı Prof. Dr. Barış Ökçün tarafından ilk muayene ve tetkikleri yapıldıktan sonra yoğun bakım ünitesinde gözlem altına alınan Kasımoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.

Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Kıbrıs (Nera East University Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kalp Merkezi Başkanı Prof.Dr. Barış Ökçün, Gazeteci Erten Kasımoğlu'nun nefes darlığı şikayeti ile geldiği yapılan tetkiklerden sonra ise kalp yetmezliği teşhisi koyduklarını ve yoğun bakım ünitesinde 5 gündür gözlem altında tutulduğunu belirtti.

Prof. Dr. Ökçün, Kasımoğlu'nun sağlık durumunda şu ana kadar bir değişiklik gözlemlenmediğini Yoğun Bakım Servisinde gözetim altında tutulmaya devam edileceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.