SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Hastanesi Çağla Düvenci Sönmez'i konuk etti

YDÜ Hastanesi Çağla Düvenci Sönmez'i konuk etti

Doğu Üniversitesi Hastanesi, "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" kapsamında kadınları bilinçlendirmeye yönelik çalışmalarda bulunuyor.

Yayın Tarihi: 19/10/14 13:26
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Hastanesi Çağla Düvenci Sönmez'i konuk etti
A- A A+

Halk sağlığı konusunda gönüllü çalışmalarla ön plana çıkan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla çeşitli etkinliklerle halkımızın dikkatini bu hastalığa çekmeye devam ediyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, "Basit önlemlerle meme kanserinden korunmak mümkündür" felsefesiyle yola çıkan Meme Sağlığı Merkezi, Türkiye'nin önde gelen anne-bebek bloggerlarından biri olan Çağla Düvenci SÖNMEZ'i misafir etti. Sosyolog ve psikolog olan Sönmez, annelere bebek bakımına yönelik seminerler düzenlemektedir ve blogunda bilgi birikimini paylaşmaktadır.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde 40 yaş altı tam kapsamlı check up kontrollerini tamamlayarak hastaneyi ziyaret eden Sönmez, yeni seminer döneminde Kıbrıslı annelerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağını belirterek tüm kadınları check up kontrollerini aksatmamaları konusunda yüreklendirdi.

Meme Sağlığı Merkezi sorumlusu Prof.Dr. Hasan Besim ise, düzenli kontrollerin, kendi kendine el ile muayenenin, ultrason ve mamografinin önemine değinerek, tüm kadınların bilinçlenerek önlem almaları için çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.