SAĞLIK
okuma süresi: 3 dak.

Kronik Böbrek Hastalığı ve Güncel Yaklaşımlar semineri yapılıyor

Kronik Böbrek Hastalığı ve Güncel Yaklaşımlar semineri yapılıyor

"Kronik Böbrek Hastalığı ve Güncel Yaklaşımlar" eğitim semineri Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ev sahipliğinde 02 Kasım 2014, Pazar gün gerçekleştiriliyor.

Yayın Tarihi: 29/10/14 15:30
okuma süresi: 3 dak.
Kronik Böbrek Hastalığı ve Güncel Yaklaşımlar semineri yapılıyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi, Kıbrıs (Near East University,Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ev sahipliğinde 02 Kasım'da gerçekleştirilecek"Kronik Böbrek Hastalığı ve Güncel Yaklaşımlar" eğitim seminerine kronik böbrek hastalığı ve kronik böbrek hastalığından korunma konusunda uzman konuşmacıların katılacağı bildirildi.

Dr. Erkmen; kronik böbrek hastalığından korunma halk sağlığı açısından çok büyük önem arz etmektedir…

Açıklamada, KKTC'de böbrek yetmezliği nedeniyle diyalize giren hasta sayısının ikiyüz civarında olduğuna dikkat çeken YDÜ Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen'in "kronik böbrek hastalığından korunma halk sağlığı açısından çok büyük önem arz etmektedir. Böbrek hastalarının hastalığın ilerleyen safhalarında böbrek nakline ihtiyaç duydukları da düşünüldüğünde kamuoyunun doğru bilinçlendirilmesi son derece önemlidir" dediği belirtildi.

Kronik böbrek hastalığında yaşanan gelişmeler ve güncel yaklaşımlar anlatılacak…

Eğitim seminerinin, kronik böbrek hastalığı ve kronik böbrek hastalığında yaşanan gelişmeler ile güncel yaklaşımların bilinir kılınmasına yönelik olarak gerçekleştirileceğini anlatan Dr. Sevim Erkmen, eğitim seminerine, Prof. Dr. Alp Gürkan, Prof. Dr. Dede Şit ile Doç. Dr. Hasan Kayabaşı'nın konuşmacı olarak katılacağını söyledi.

Bütün kronik böbrek hastalarımız ile ailelerini bekliyoruz…

Seminerin 02 Kasım, 2014 - Pazar gün (13:00-16:00) YDÜ Hastanesi 101 numaralı toplantı salonunda gerçekleşeceğine yer verilen açıklamada, Dr. Sevim Erkmen "ülkemizdeki bütün kronik böbrek hastalarımız ile aileleri başta olmak üzere konuya ilgi duyan herkesi eğitim seminerimize bekliyoruz" dediği vurgulandı. Açıklamada son olarak seminerin halka açık ve ücertsiz olarak yapılacağı da bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.