SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Sağlık Bakanlığı'nın Resmi Web Sitesi yenilendi

Sağlık Bakanlığı'nın Resmi Web Sitesi yenilendi

Sağlık Bakanlığının resmi web sitesi "www.saglikbakanligi.com", yenilenen çehresiyle hizmet vermeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 15/12/14 15:18
okuma süresi: 2 dak.
Sağlık Bakanlığı'nın Resmi Web Sitesi yenilendi
A- A A+

Bakanlık Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, çağdaş bir anlayışla yenilenen www.saglikbakanligi.com, zengin içeriği ve sürekli güncellenen haberleriyle, okuyucuların hizmetine sunuluyor.

Ayrıca, Sağlık Bakanlığı resmi web sitesinden, basın yayın kuruluşları, gazeteciler, sağlık uzmanları ve ilgi duyan kişiler de doğrudan kaynağa ulaşabilme olanağına sahip olacaklar.

Sitede neler yer alıyor…

Sağlık Bakanlığının resmi web sitesi www.saglikbakanligi.com'da; günlük Sağlık Bakanlığı haberlerinin yanı sıra, bakanlığın yaptığı yayınlar ve kamu spotu çalışmaları yer almaktadır.

Sitede ayrıca, kamu ve özel sağlık kurumları ve sağlıkla ilgili olan sivil toplum kuruluşlarına ait genel ve iletişim bilgisi, geniş arşiv ve bakanlığa ait yayınlar, yasalar, istatistikleler, su ve pestisit analiz sonuçları, gıda denetimleri, hastane ve sağlık merkezlerinin iletişim bilgileri, çevre sağlığı, ağız ve diş sağlığı, temel ilk yardım, nöbetçi eczaneler, Ülkedeki hekimlerin iletişim bilgileri gibi konular yer almaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.