SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Hastanesi Girne Dispanseri hasta kabulüne başladı

YDÜ Hastanesi Girne Dispanseri hasta kabulüne başladı

Hizmete girdiği 2010 yılından itibaren hem Kuzey Kıbrıs halkına hem de dünyanın çeşitli yerlerinden gelen hastalara uluslararası standartlarda sağlık hizmetini en gelişmiş teknoloji ve yetkin doktor kadrosu ile sunan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin imkanlarını ada çapında halkımıza ulaştırmaya devam ediyor ve bu kapsamda da YDÜ Hastanesi Girne Dispanseri 4 Mart Çarşamba günü'nden İtibaren hasta kabulüne başladı.

Yayın Tarihi: 06/03/15 08:16
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Hastanesi Girne Dispanseri hasta kabulüne başladı
A- A A+

YDÜ Hastanesi Toplumsal Hizmet Hedeflerini Büyütmeye Devam Ediyor...

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, vatandaşlarının uluslararası standarttaki sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesine olanak yaratmayı kendisine ilke edinmiş olan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Güzelyurt ve Gazimağusa 'nın ardından Girnede 'de dispanser açmasıyla toplumsal hizmet hedeflerini büyütüyor.

YDÜ Hastanesi Girne Dispanseri Hizmet Verecek...

4 Mart Çarşamba günü hizmet vermeye başlayan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Girne Dispanseri, her türlü tıbbi altyapı ve donanıma sahip olarak, yetkin doktorlarıyla Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümlerinde tam zamanlı , Kardiyoloji, Ortopedi ve Nöroloji bölümlerinde ise yarı zamanlı şekilde Girne bölgesi halkına hizmet verecek.

Dr. Sevim Erkmen; Amacımız Hizmetlerimizi Halkımızın Ayağına Götürmektir.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen; "hizmete girmeye başlayan Dispanser sayesinde ülkemizde sağlık hizmetlerinin bölgelere de en iyi şekilde taşıyor. Amacımız hizmetlerimizi halkımızın ayağına götürmektir" dedi.

Dr. Erkmen, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin temel misyonunun ülke insanına kendi ülkesinde, kendini evinde gibi hissedecek, en son teknoloji ile en yetkin ellerde hizmet almasını sağlamak olduğunu belirterek, açılacak olan Girne Dispanseri sayesinde Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi`nin sağlık hizmetlerinin bölge halkına daha kolay ulaştırılacağını ifade etti...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.